*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız korkmaz valla cin gibidirmelisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı::sırıtık:gelirse şimdi canımıza okur
arkasından konuştuk ben kaçsammı acaba[/b]
gel arkama saklanhiç bişey yapamaz o delü korkar benden
yandım ben yandımmm

Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız korkmaz valla cin gibidirmelisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı::sırıtık:gelirse şimdi canımıza okur
arkasından konuştuk ben kaçsammı acaba[/b]
gel arkama saklanhiç bişey yapamaz o delü korkar benden

*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız korkma yanında ben varken sana hiçbişey yapamazdöferim onu ben
çok korktum ben 
melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inşallah canm*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız korkma yanında ben varken sana hiçbişey yapamazdöferim onu ben
ben
cıkayım en iyisi gelmedençok korktum ben
hadi sana iyi geceler canım görüşürüz yarın
AMA KONUYU NE HALA GEİTİRDİK AFERİN BİZE 
SEVİYORUM SİZİ HER BAŞLIK ALTINDA MUHABBETİ KOYULAŞTIRIYOSUNUZ BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE 
BABAANNEM ÇOK KONUŞUNCA BANA BÖYLE DİYO
ÇENEN ÇEKİLSİN BİNNUR EY SUS
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAW ÇOK DERİN BİR KONUYA BARNAĞ BASMIŞIM AYIPTIR SÖLMESİAMA KONUYU NE HALA GEİTİRDİK AFERİN BİZE
SEVİYORUM SİZİ HER BAŞLIK ALTINDA MUHABBETİ KOYULAŞTIRIYOSUNUZ BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE
ÇENENENİZ ÇEKİLMESİN EMİ SİZİNBABAANNEM ÇOK KONUŞUNCA BANA BÖYLE DİYO
ÇENEN ÇEKİLSİN BİNNUR EY SUS
konu ne olursa olsun yolundan sapıtıyoruz dimiiii

(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]öhöm öhöm arkamdan dedikodu yapmışınız çok ayıp huuh
siz bu binnurun dediklerine bakmayın isteyenlere ilkini hediye dikerim
sonrasında geleceğinize söz verirseniz tabi ikincisi paraylaaa
ee hayat pahalı
ona dikmedim çünküüüüüüüüüüü neyse çünküsü bende kalsın
melek ayrıntıları msnde konuşuruz
melisa sana gelince hem gelinlik dikcem hemide ayağnamı gelcem okadada delll
al sen kumaşını gel yada olmadı burda eminönünden alırız:
(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öhöm öhöm arkamdan dedikodu yapmışınız çok ayıp huuhben naptım sana ya çok kötüsün
siz bu binnurun dediklerine bakmayın isteyenlere ilkini hediye dikerim
sonrasında geleceğinize söz verirseniz tabi ikincisi paraylaaa
ee hayat pahalı
ona dikmedim çünküüüüüüüüüüü neyse çünküsü bende kalsın
melek ayrıntıları msnde konuşuruz
melisa sana gelince hem gelinlik dikcem hemide ayağnamı gelcem okadada delll
al sen kumaşını gel yada olmadı burda eminönünden alırız

bi daha gelmicem sana

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.