bulut Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bulut Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman fatih sultan mehmet, kanuni sultan süleyman vs gibi başlıklarda açmamız gerekmezmi ey bulut neden onlar içinde bir başlık istemedin??
ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ile onları aynı kefeye koymanı kınıyorum
senin onlar dediğin kim bilio musun dengesizz haddini bil
ne o ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün ismini görünce kudurmuşa döndün şeriat hevesiniz kursagınızda kalacak ATATÜRK ün türkiyesinde başınız eğik yaşamaya mecbursunuz
kuduran sensin ağzındaki pis salyalarını sil de defol git kimin başı eğik kimin ki dik acaba benim başımı eğmeye senin 7 ceddin gelse güç yetiremez. Türkiyeyi bölmeye çalışanın kim olduğunu burdaki herkes bilio.. her olayda kimin provakatörlük yaptığını da... şeriat şeriat diye bağıran çarşaflıların altından çıkan erkekleri(lafta laikleri) de herkes bilio... sizin Türklüğünüz lafta sizin gibi Türklerden utanıyorum bu ülkenin üstünde yaşadığınızdan da.. hiç bişeye saygınız yok sizin ne atalarınıza ne Atatürke.. onun ağzını adına almak bile sana yakışmıo. emin ol Atatürkte yaşasaydı utanırdı senden!!....
giderayak işlerim var bitirilecek,