You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: NEDEN????
bulut Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman fatih sultan mehmet, kanuni sultan süleyman vs gibi başlıklarda açmamız gerekmezmi ey bulut neden onlar içinde bir başlık istemedin??

ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ile onları aynı kefeye koymanı kınıyorum

senin onlar dediğin kim bilio musun dengesizz haddini bil

ne o ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün ismini görünce kudurmuşa döndün şeriat hevesiniz kursagınızda kalacak ATATÜRK ün türkiyesinde başınız eğik yaşamaya mecbursunuz

kuduran sensin ağzındaki pis salyalarını sil de defol git kimin başı eğik kimin ki dik acaba benim başımı eğmeye senin 7 ceddin gelse güç yetiremez. Türkiyeyi bölmeye çalışanın kim olduğunu burdaki herkes bilio.. her olayda kimin provakatörlük yaptığını da... şeriat şeriat diye bağıran çarşaflıların altından çıkan erkekleri(lafta laikleri) de herkes bilio... sizin Türklüğünüz lafta sizin gibi Türklerden utanıyorum bu ülkenin üstünde yaşadığınızdan da.. hiç bişeye saygınız yok sizin ne atalarınıza ne Atatürke.. onun ağzını adına almak bile sana yakışmıo. emin ol Atatürkte yaşasaydı utanırdı senden!!....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman fatih sultan mehmet, kanuni sultan süleyman vs gibi başlıklarda açmamız gerekmezmi ey bulut neden onlar içinde bir başlık istemedin??

canım sen de duygularına hakim ol da düzgün bir dille münazara edin lütfen oldu mu...

buraya ne amaçla geldiği belli saygısı olmayana saygı gösterilmez adam olsun saygıyı haketsin bi önce.. nerde durması nerde konusması gerektiğini öğrensin insanca muameleyi görür o zaman...
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: NEDEN????
ikiniz de saygıyı aşıyorsunuz gençler

bu dialoğunuza izin veremeyiz...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

canım sen de duygularına hakim ol da düzgün bir dille münazara edin lütfen oldu mu...

buraya ne amaçla geldiği belli saygısı olmayana saygı gösterilmez adam olsun saygıyı haketsin bi önce.. nerde durması nerde konusması gerektiğini öğrensin insanca muameleyi görür o zaman...

öyle olur mu tatlım

küfür etse biz de mi ayak uydurucaz karşımızdakine

her halü karda ewela dilimizi temiz tutmayı becermeliyiz

müslüman olmaya bu yakışır...

her fikrin de kötü söze ihtiyaç kalmadan ifade edilebileceğini de farkedelim artık...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: NEDEN????
arkadaş siteye gelirsin belki diye yazıyorum kendine kimi önder seçtiğin veya kimi sevdiğin bizi ilgilendirmez ama yorumlarını hakaret ederek yapman kimin kudurduğunu açıkca belli ediyor zatengülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.