You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Neden NAMAZ Kılmıyorlar?

Neden NAMAZ Kılmıyorlar?

General
Neden NAMAZ Kılmıyorlar?
Neden NAMAZ Kılmıyorlar?
Sosyal hayatta denk geldiğim arkadaşların çoğu "nasıl namaz kılınacağını" biliyor ama "ne için namaz kılacağını" bilmiyor..
İnandığı Allah'ı tanısa onu işine, patronuna değişir mi insan?
İnandığı Allah'ı tanısa HAYRET ve MUHABBET ile uçan halısına yani seccadesine binip huzuruna çıkmaz mı Rabbinin..
İnandığın Allah'ı muhasebe defterin kadar tanımıyorsan artık UYAN!!!

m,yıldız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Neden NAMAZ Kılmıyorlar?
Toplumun bir kesiminde de problem var. Öyle namaz kılacağım dediğim anlar oldu ki kiliseye ayine gidiyorum desem insanlar daha az şaşırırdı herhalde.
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Tuhaf bir ülkede yaşıyoruz namaz kilanlari toplasam bi metrobüs adam anca çıkar ..acaba ben mi böyle düşünüyorum yoksa gerçekten sayımız azalıyor mu ..
Almanyada neredeyse abartısız söylüyorum her köşe başında bir kiliseye rastlamak mümkün..
Bizde bir yere cami temeli atılmasın yeterki en basta kemalistler bit yavrusu gibi üşüşür başına ..
namaz kılan gençleri görüyorum gençler derken bende ihtiyar degilim kendi yaşıtlarım yani ..
Sanki namazın sevabı bana yazılıyormuş gibi seviniyorum..Allah sayımızı arttırsın inşallah diyorum ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
"Namaz kılma fırsatı veren Allah'a hamd olsun" (Mustafa Meşhur)
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.