Alıntı: Bu soruyu Üniversite'de bir derse girmiştim. Edebiyat ögretmeni böle bir soru sordu sınıfa ve bu sınav sorunuz dedi.
Sınav sorunuz
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Alıntı: Bu soruyu Üniversite'de bir derse girmiştim. Edebiyat ögretmeni böle bir soru sordu sınıfa ve bu sınav sorunuz dedi.
insanlar yaradandan birşey isterken onu ne kadar istedigini belirtmek içinde bu şekilde istiyor dua ediyor olabilir...ben allahım affet diye dua ederim sen allahım beni affedermisin şu günahı işledim dersin...amaç o şeyi istemektir sonucta...ister emir kipi olsun ister olmasın bence siz allahtan isteyinde nasıl isterseniz isteyin
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.