You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Neden böyle oluyor?

Neden böyle oluyor?

General
RE: Neden böyle oluyor?
kardeşim,senin durumunu iyi anlıyorum çoğu ahlak sahibi insan çoğu efendi insan bu tür şeylere gelemez

bi de biraz sinirliyse hiç şekilmez bilirim gülücük

ama pire için yorgan yakmanın bi anlamı yok

sevmediğin huyları varsa arkadaşının bir daha selam bile vermezsin akraban değil ki zorla selam veresin

unutma ki Hz Ali savaşta bir kafiri yere yatırmış ve başını vurmak üzereydi ki kafir Hz Ali nin mübarek yüzüne tükürünce Hz Ali adamı serbest bırakmıştı

bunun sebebini soran kafire de ben seni buraya kadar Allah için yatırmıştım ama yüzüme tükürdüğün için seni öldürürsem bu Allah için değil nefsim için olur o yüzden seni bıraktım demiştir

o kafir de o anda müslüman olmuştur.

kızınca da sevince de Allah için sevmek gerekir

o arkadaşın sana kötü davranışta bulunmayıp da örneğin bir kızın başörtüsünü çıkartmaya çalışsaydı ve sende ona müdahale ettiğin için kavga çıksaydı o zaman Allah için olurdu bu işin ve bu konuda haklı olarak her türlü mücadeleyi vermeye hakkın vardı

ama bu kavganın sebebi nefsinin hoşuna gitmeyen bir davranış nedeniyle olur olacaksa.

nefretini de gücünü de kuvvetini de sevgini de Allah için yapmaya çalış ki mükafatın da Allah tarafından verilsin

kendi işini yaparsan ücretini kendi verirsin

ama Allah için iş yaparsan ücretini Allahtan alırsın.
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
İlgi ve alakanız için hepinizden ALLAH C.C razı olsun...Dilimi harama lâl etmeye,gözümü harama kör etmeye,kulağımı harama sağır etmeye çalışırken nefsimin hoşlandığı birçok şeyi ALLAH için kaldırıp tövbe edip tekrarlamazken dinime sarılmaya çalışırken insanların gelip durduk yerde resmen "illa gel bi tane vur" demeleri bilmiyorum ben iyi olmaya çalışırken niye hep kötü gelir bulur...
Gittiğin yol doğru bir yere gitmiyorsa,yaptığın sadece ayaklarına eziyettir..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
daha yaşın genç..kanın deli akıyor...yaş ilerledikçe daha olurlu olmaya başlıyorsun...en büyük erdem sukünettir..hiç kimse kendin gibi değildir ve olmayacaktır..herkesin yaradılışı başka..fıtratı başka..bizim çevremizde yok mu sanki böyle insanlar pehh dolu gülücük

hele dün bir burda bir tartışmaya şahit oldum güldüm ...durun ya büyütmeyin dedim artık...sebep bir ceket masanın üstündeki ceketimi neden aldın başka yere koydun Saskin kardeşimin de dediği gibi pire için yorgan yakılmaz ki
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.