You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: ??
sen gene de şu ismi bana vermedin.
özelime gönder de.
bi bakıyım hangi kanaldan ne yapabiliriz diye.
bi yerlerden ayağını kaydırırız. burdan başka yerden. deneriz şansımızı.
yahudi değilse sorun yok.
değil dimi. anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
) yok abim değilgülücük iyi bir kızdır da ama işte hata yaptı demekki ben affettimgülücük hadi herkes affetsin sizinle dertleştim sizde dinlediniz ne güzel tşk ederimgülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hmm güzel konuymuş.Pek çok nedeni olabilir.Kimliklerini gizlemek,yaşayamadıkları hayatı bir sanrıyla sunmak istemek,psikolojik sebepler,görünmemenin verdiği fitursuzluk vs vs liste uzar gider.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
onlar tamam onlara belki eyvallah der insan...ama bazen o kadar basit olmadıgı zamanLar oluyor...işte kötü tarafı orda başlıyor herhalde...birine guvenip gercek hayatına sokup gercekten onu gercek insanlardan ayırmadıgında bi bakıyosun ki söyledikleriyle yaptıkLarı bir değil...işte saf durumuna düşmek bu oLsa gerekgülücük bizde bunu tartıştık çok kişi guvenmemek gerektiginde hemfikir...ben guvenmeye devam ediyorum yinedegülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ben gene de derim ki, kızın mosad ajanı olma ihtimalini de değerlendirmen lazım. ifade
geçende bi otobüste gördüm öyle bi kız. kızın böyle hali filan iyi, okumuş dersane dergah görmüş sağlam bi kıza benziyor. neyse abiler.
kızın telefonu çaldı. açtı telefonu başladı konuşmaya:
"dasvidanya. zburnatçik durmatçova". gibi bişeyler mırıldandı. nedim ula bu ne.
kız ya rus ya ukraynalı. öyle bi lehçesi var.
ya ben bişey demiyorum. olabilir evlenmiştir bi türklen filan. iyi de kız daha 17 - 18 öyle bi yaşta.
sizin de bildiğiniz gibi ajanların öyle taktikleri var. gittikleri memlekette evlenip dilini filan çözüp öyle o şekil.
demem o ki.
şimdi bu mıymıntılar bana ulaşamıyor. ulaşsa da sonuç alamıyor. sonuç alsa da sonucu mezarına götürüyor. ifade acaba sana ulaşmayı o şekilde bizi çözmeyi düşünmüş olabilirler mi.
aaa. şimdi dedem beni okumuş bana bişey olmaz diyelim de. ee. sende böyle bişey varmı. herhalde yok. yani var da. aynısından değil. ee. bu durumda. bizi çözmek için. seni çözerlerse,
biz yıkılırız.

bence daha tikatli olman lazım.

zaten bugünlerde bi musibetler dolanıyor ama.
biliyosun dün leyfennur'la başladı. akşam hastane olayı vardı köyde. şidi sen filan.
seyr ala'yı çözemediği için bi aksiyon geri düştük herhalde.
nirden nüüre. bu arada sivilde bana "abi" diyen amcanınd a oğlu bir iki hafta önce kaza geçirmiş sakat kalmış. adam gene de berat gecesi beni unutmamış. Allah ondan razı olsun. ben onu unutmuştum. burdaki isimleri tekrar edip durdum ya. onları saydım. o abiyi unuttum. neyse artık. zaten berattan önceydi o. yani zaten okusam da sonuç değişmeyecekti. dua geriye tarihi değiştirmez ki.
yoksa değiştirir mi?
değiştirmez. emin misin? ben değilim. ya sen?
:D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.