You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Necmeddin Erbakan'ın affedilmez suçu

Necmeddin Erbakan'ın affedilmez suçu

((Meksikalı))
RE: Necmeddin Erbakan'ın affedilmez suçu
ama önce şu çürümüşş ister din alanında ister siyasette olsun kendi kafAmızdan uydurduğumuz ve kabul edilmiş mantıklar ın değişmesi hatta mümkünse bi resetlememiz gerekmiyormu ben bunu kasdediyorum önce bi toplum tarafından kabul görülmüş yanlış düşünce akımlarının ortalıktan temizlenmesi ondan sonra senin dediğine ok ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: RE: Necmeddin Erbakan'ın affedilmez suçu
yiğit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nerede islami bir site varsa ya erbakan tartışılıyor ya imam hatipler yada mezhepler...artık mide bulandırmaya başladı...
bir şeyi ne kadar çok kullanırsanız onun o kadar içini boşaltırsınız...
dünya kadar konu varken niye aklınızı bu üç kavrama indirgiyorsunuz..
diyelim ki bunlar üzerine tartıştınız;yök katsayıyı mı kaldıracak veya erbakan siyasete geri mi dönecek...bu konular kimseye yarar sağlamaz!
bırakın bu konuları da ümmet için çözüm önerileri getirin...bilim ,fen islam ve islamın bilime katkılarını açın konu. ve sizde birer islami kimlik olarak birşeyler icat edin tabi laf değil!

İcrat yapmak için laf söylüyoruz, dil döküyoruz..
''Erbakan siyasete geri dönmez'' erbakanı siyasete döndürmek için konuşuyoruz sanki!.. Başlığa kapılıp yorum yapma!!!
Sadece isimler altında konnuşmuyoruz fikirlerimizi beyan ediyoruz!
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-10-2008, Saat:05:49 PM, Düzenleyen: sühim.
Forumcu
Cvp: RE: Necmeddin Erbakan'ın affedilmez suçu
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
yiğit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nerede islami bir site varsa ya erbakan tartışılıyor ya imam hatipler yada mezhepler...artık mide bulandırmaya başladı...
bir şeyi ne kadar çok kullanırsanız onun o kadar içini boşaltırsınız...
dünya kadar konu varken niye aklınızı bu üç kavrama indirgiyorsunuz..
diyelim ki bunlar üzerine tartıştınız;yök katsayıyı mı kaldıracak veya erbakan siyasete geri mi dönecek...bu konular kimseye yarar sağlamaz!
bırakın bu konuları da ümmet için çözüm önerileri getirin...bilim ,fen islam ve islamın bilime katkılarını açın konu. ve sizde birer islami kimlik olarak birşeyler icat edin tabi laf değil!

İcrat yapmak için laf söylüyoruz, dil döküyoruz..
''Erbakan siyasete geri dönmez'' erbakanı siyasete döndürmek için konuşuyoruz sanki!.. Başlığa kapılıp yorum yapma!!!
Sadece isimler altında konnuşmuyoruz fikirlerimizi beyan ediyoruz!
sen icraat yapmak istiyorsan girersin bir siyasi partiye bu hayallerini gerçekleştirirsin...siz adeta erbakanı ağzınızda sakız yaptınız... verdiğiniz düşünceyle bu ülkede hiç birşeyi değiştiremezsin...
heralde kendin hep başlığı okuyarak yorum yaptığın için milletide öyle zannediyorsun!
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yine mi sayaset bea offfssSmile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
whatifadegülücük

başlık kattllhalay
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
fanatiklik ? :/ qüldürmeyin arkadaşlar..erbakan'a fanatiklik.. sühim sadece gülücük cem kardeşim..
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Hocaya sadakat şerefemizdir:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
WinkWink seviyorum burayııııııı :D annadın sen
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
site saadetçilerin yuvalandığı bir karargah haline gelmiştir....bu hiçbirzaman inkar edilemez bie gerçektir...
lütfen bu arkadaşlar artık partilerinin propagandalarından vazgeçsinler..zira bizde kendi partimizi göklere çıkarırız ve lakin edebimizden yapmıyoruz...
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.