You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ne tür bir zekaya sahipsiniz?

ne tür bir zekaya sahipsiniz?

kimya-yı saadet
RE: ne tür bir zekaya sahipsiniz?
A çıktı ama bn d istiyodumgülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
benim zekamı bu tür testler ölçemez gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Oldukça saçma sorular.. Sanal ortam böylesine gereksiz ve aslı astarı olmayan pek çok sözde kişilik testi ile dolu. Ama eğlencelide hani..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
aynen gülücük

düşünebilecek kadar zekamız varsa o bize yeter.. düşünüyrorum öyleyse varım :D
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Çok komik 5 soruluk zeka testi mi olurmuş hiç.
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
B'ler fazla ise : Isaac Newton, Albert Einstein ve Microsoft'un kurucusu Bill Gates gibi bir sayı avcısısınız. Rakamlarla aranız mükemmel. Mantığınız her zaman duyguların önünde. Uzmanlara göre, sayısal zekası daha baskın olan insanların, mantık içeren her türlü meselede başıraya ulaşmaları daha kolay.
D'ler fazla ise : Abraham Lincoln, Winston Churchill gibi liderlik özelliği taşıyan bir politika zekasına sahipsiniz. Karşınızdakinin ne demek istediğini "leb demeden" anlayan birisiniz. Bu tür zeka siyasi kariyeri tercih edenlerde vardır. Aynı şekilde psikologların, öğretmenlerin ve satış görevlilerinin de akıllarının bu şekilde çalıştığına inanılıyor.

Eee bana iki B, iki D çıktı nasıl olacak şimdi icon
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.