You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ne Olmak İstiyordunuz, Ne Oldunuz?

Administrator
Arkadaşlar, ne olmak istiyordunuz ne oldunuz?
Bununla ilgili video paylaşıyorum sizinde yorumlarınızı bekliyorum inşAllah gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Ne Olmak İstiyordunuz, Ne Oldunuz?
Çocukluğumdan beri basın ve medya takip ajansım olsun istedim ama ilahi kader müsaade etmedi.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Çok sonrasını değilde iki adım sonrasını planlayanlardanım, şu anda bile iki adım sonrası planım var mesela,
o yüzden sürekli bi hedefim var ve aynı zamanda hep olmak istediğim noktadayım. gülücük
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Aldığı hiçbir davayı kaybetmeyen, alanında ün yapmış bir ceza avukatı olmak isterdim. Olamadım tabi...Duayı eksik yapmış olacağımki avukatlarla sürekli irtibatlı olabiliyorum işim gereği. Ama şimdi iyiki olmamışım diyorum.Her davayı alamazdım çünkü.Ayrıca artık elini çarptığın yer avukat kaynıyor. İşinin hakkını veremeyen, iki cümleyi bir araya getirip basit bir dava dilekçesi dahi yazamayan, paralı okullarda okumuş avukatlar (!)
Bunu ilk beğenen sen ol.
قید آزادی
Lisedeyken yazar olmak istemiştim bir romanımı yayınevi kaybetti ama yılmadım devam ettim yazar statüsüne girdim =) bazen hedefe ulaşmak hedef şaşırtabiliyor ama küçükken hep doktor olmak isterdim bunun için liseyi dereceyle bitirmiştim ama kontenjan hakkı yöke takıldı okuyamadım. Yine yılmadım Şimdi sağlık 3ncu sınıf öğrencisiyim =) doktor olamam belki ama nasipse seneye sağlıkçı olacagım ins. Artı yazmaya devam edeceğim. Okumak kadar başka bir şey bu denli motive edemez ben-i
لَمْ اَكُنْ بِدُعَٓائِكَ رَبِّ شَقِيًّ
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.