You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ne kadar mantıklı?

Ne kadar mantıklı?

Cezalı Üye
Ne kadar mantıklı?
Ya bir sorum var.Bir müslümanın İslam'ı bilip de reddeden insanlardan zulümlere engel olmasını beklemek ne kadar mantıklı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Ne kadar mantıklı?
mesela ? rededen kim zulüm eden kim ? biraz daha açarmısın
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Ya ben Erdoğan'ın bir sözünü duydum dün.Hristiyan yöneticilerden Suriye'ye yardım etmelerini istiyordu.Tam hatırlamıyorum cümleyi ama bunu anlatıyordu.Ben bunu duydum delirdim.Ya insan düşmanından yardım mı ister ya?Yardım edecek olsa ederler zaten kör mü bu Erdoğan?Yahudiler, hristiyanlarlar müslümanları düşmanları olarak görür.Hep müslümanları vurmaya çalışırlar.Onlardan müslümanlar için yardım istemenin mantığı var mı?İşin ilginç tarafı adam müslüman ve başkomutan.Kendi yardım etmiyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-09-2014, Saat:11:06 AM, Düzenleyen: Yeşilimsi.
General
akşam haberlerde izledim..yabancı gazeteciler soru soruyyor.. rehinlere karşılık bir takas oldumu ? erdoğan kızdı isim vermeden isralin bir asker için 1500 kiişiyi serbest bıraktığında o tarafı sorgulamıyorsunuz da bize karşı nedir bu sorgu diye...sonra oradan operasyona destek verecekmisiniz sorusu geldi yine yükselir gibi oldu ...hristiyan ülkesi kaç mülteci alacak ülkelerine bunu görelim..insanları düşünüyoruz diyerek operasyon deniliyor ama kimse o müslümanlara yardım etmiyor...hadi sizde yardım edin mülteci alın dedi...

açıkcası tavrı net türkiyenin...yeşilimsi kardeş acaba konuşmasını eksikmi duydun farklımı algıladın...bence önyargılı davranma bizim yöneticilerimizin ne olduğu belli değilmi gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
türkiye elinden geldiğince yardım ediyor...sınır kapısını açtı daha ötesi varmı ? günde kaç mülteciye yemek-yatacak yer-su veriyor izliyoruz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Sana öyle geliyor.Sınırkapısı nedir ya?Mülteci diyorsun bir de.Ayıp.Onların başımızın üzerinde yeri var.Adam savaşmayı bırak gelenlere bile bakamıyor.Suriyelilere hayvan gibi bakıyorlar insanlar.Girdikleri işlerde en ağır işleri yaptırıp para bile vermek istemiyorlar.Erdoğan devlet başkanı.Ev verebilir.İş verebilir.Onlar bizim kardeşimiz değil mi?Adamın bir şey yaptığı yok.Müslüman toprağında müslümanların kanı ile sulanmış bu topraklarda başörtüsü özgürlüğü var diye seviniyoruz.Bu duruma geldik.Bizim ne yöneticilerimiz vardı.Erdoğan'ı biraz cumhuriyet dönemi yöneticileri ile değil de daha eskilere göre kıyaslayın.

O devlet başkanı.Başkomutan.Allah'ın emrine uyup savaş emri vermesi lazım.Erdoğan muaf mı?Hesaba çekilmeyecek mi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben ayıp bir şey demedim ..mülteci sığınmacı demek .. sözlük dilinde konuştum..dışlamadım..

neyse yeşilimsi sen haklısın ne diyeyim..

haklısın deyince kavga çıkmazmış gülücük savaşalım
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Bu gidişle zaten savaşa gireceğiz, Allah sonumuzu hayretsin...
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.