Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
nasıl temizlenebilirim
nasıl temizlenebilirim
tevbe et,
kendin gibi ayıp şeyler izleyen biri ile evlenmene gerek yok,
kendin gibi temiz biri ile evlenmen daha güzel ve hayırlı olur
Kendini bu şekilde hissetmen emin ol ilk başta güzel...çünkü pişmanlık tevbenin ilk adımıdır...ancak pişmanlık aşamasında takılı kalma...güzelce bir gusül abdesti al...sonra iki rekat nafile namaz kıl...ve bol bol istigfar et...bol bol zikre devam et...ihmal etme inşAllah zikri...
Ayrıca ibadetlerine dikkat et...nefsin seni tekrar bu konuda zorlar ise video izlemek konusunda...ki mutlaka zorlayacaktır...nefis bu insanın iyiliğini istemez...pazartesi-perşembe efendimiz oruç tutarmış ya...sünnet oruçlarını ihmal etme...
dua ile...
şimdi ikinci basamak söz vereceksin ama tutabileceğin bir sözü vereceksin eğer kendine güveniyorsan RABBİME söz vereceksin ona verilen sözden asla dönülmez
Bir kul günah işledi ve 'Yâ Rabbi, günahımı affet!' dedi.
Hak Teâlâ da, 'Kulum bir günah işledi; arkadan bildi ki günahları affeden veya günah sebebiyle cezalandıran bir Rabbi vardır' buyurdu.
Sonra kul dönüp tekrar günah işledi ve 'Ey Rabbim, günahımı affet!' dedi.
Allah Teâlâ da, 'Kulum bir günah işledi ve bildi ki, günahı affeden veya günah sebebiyle cezalandıran bir Rabbi vardır.' buyurdu.
Sonra kul dönüp tekrar günah işledi ve 'Ey Rabbim, beni affeyle!' dedi.
Allah Teâlâ da, 'Kulum günah işledi ve bildi ki, günahı affeden veya günah sebebiyle cezalandıran bir Rabbi olduğunu bildi. Ey kulum, dilediğini yap, ben seni affettim.' buyurdu.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi