You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nasıl Müslüman Olurum

Nasıl Müslüman Olurum

Yeni Üye
Nasıl Müslüman Olurum
Arkadaşlar selamun aleyküm yaklaşım 2.5 yıldır ateistim ancak bugün yaşadığım bir olay ile Müslüman olmamın doğru bir karar olduğunu anladım ancak nasıl olucağım konusunda tam bir bilgim yok internette bunu buldum acaba bu doğru mudur .

İlk önce gusül abdesti alıp ardından da kelim-i şehadet getirmek yeter acaba hepsi bu kadar mı yada daha başka yapmam gereken şey var mı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
RE: Nasıl Müslüman Olurum
Kusura bakmayin ama bana samimi gelmediniz?
bugun yasadiginiz bir olayla musluman olmaya karar veriyosunuz ancak mart ayinda selamun aleykum diyerek konu aciyosunuz?ateist biriydiniz yani bikac ay once ?ve selam verdiniz.ve bugun musluman olmak istiyosunuz?
egr farkli niyetle geldiyseniz lutfen hemen terkedin.dusuncenizde samimi iseniz elhamdulillah der hosggeldiniz derim.
secim sizzin.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
gusl almak farz değil kemaldir tevhid sözünü kalbiniz tasdik ediyorsa dilinizle söyleyin ve bu sözün gereği olarak yeryüzünde sadece Allah subhanehu ve tealanın ilahlığını ilan ederek kula kulluktan kurtulup kulluğu sadece yapılması gereken kişiye yapmak için cehd edin..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
En yakın cami hocasına git.Ona anlat.Buradaki insanlardan elbet daha bilgilidir hocalar.Sen git bir cami hocasına.Konuş ve yardımcı olsun.Elbet bizde Müslümanız ve Müslüman olman için niyetinle ve dilinle söylemen gereken Kelime-i Şehadet i biliyoruz ama biraz ciddiye al.Ekran başından değil,camide ibadethanede ve hoca eşliğinde yap ki imanın kıymetini anlayabilesin.Yanlış mı dedim sanmıyorum ama önem vermelisin.İnternetten de dinimizle ilgili konularda elbet faydalanırsın.Ama eve de Kuran-ı Kerim almalısın öncelikle.Sonra İlmihal kitapı öylece takıldığın yerlere bakabilirsin.Dinimizi öğrenebilirsin.Birde her denilen laflara bakma derim.Kuran-ı Kerim e ve Peygamberimizin sünnetine bakacaksın ki Dinimizle ilgili her bilgiyi öğrenebilirsin.İnşallah Müslümanlığın değerini anlar ve Müslüman şekilde hayat sürersin.Allah nasip eder inşallah. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.