Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
NASIL BİR EŞ SEÇMELİ?
NASIL BİR EŞ SEÇMELİ?
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
ağzının üstüne çakıcan 2 tane bak romantizmin ne olduğunu daha iyi anlıycak.
zevzeklik yapmış başka bir şey değil yani.
bugünlerde en bol olan şey. biliyorsun.

en arkalardaydım teşhis edemedim adamı, ama buralar küçük yerler, elbet bulup sıkıştırırız :D
adamın teorisine göre romantik olmak sünnet :D
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
o zaman...
tövbe tövbe. manyakmış yaa. valla aağzını burnunu kırıcağdınız aklı başına gelcekti. sarhoş marhoşmuymuş bu aralar etrafta sarhoş da bol haa.
biliyorsun sarhoş olmayalım diye peygamber efendimiz içki konusunun üzerinde çok dururru. ama başkaları da tam tersine içmeye özen gösteriyor. o kadar ki şarapla yıkanılan dinler bile var.
hocanın dini neydi? müslümandı dimi.

parayla vaaz verdiğine göre en azında o an için müslümandı :D
"Şimdi hıristiyan olmak varıdı anasını satıyım.
boğazda rakı balık yemek sahilde.
bir elinde votka şişesi.
akşam da eve giderken sağa sola söverek böyle içini boşaltıcan ki.." tamam abi ayda bir hırıstiyan olmak lazım en azından.
her gün çekilmez de. ayda bir hıristiyan olalım bee.
ye iç gez ne gam. tehee.
hayret bir şeysin :D
Dünyada tam istediğimiz gibi birini bulma şansımız yok denilecek kadar azdır. böyle birini bulduğumuzda ise kendisine karşı hissedeceğimiz aşırı bir sevgi ve bağlılık ihtimali vardır. bu yüzden aslında evlenmeyi düşündüğümüz kişiyi çok da sevmemek lazımdır. aksi halde bu sevgi, kendimiz için zaruri gördüğümüz bir takım amellerimizin önüne geçebilir.
bu nedenle, toplumun yakıştırdığı ve evlenebileceğimizi düşündüğü en olası seçeneği değerlendirmek gerekir.
adaptandır.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi