gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[/quote]Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istemiyorum !
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istemezdim...
tamam biz sizin yan cebinize koyarız

Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[/quote]Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istemiyorum !
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istemezdim...
tamam biz sizin yan cebinize koyarız

giderayak işlerim var bitirilecek, 
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay bu kız evlenıyooooooooooo :halay:
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende sevim ablam gibi yapcam nasipse Rabbim hayırlı birini çıkarsın yeter verdim gitti şimdiden kendimikim olduğu önemli deil
Allah mesut bahtiyar etsin ablacım

CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz ne kadar istesekte ALLAH kısmetimizdeki kadar verir herkese kısmetinin ne fazlasını nede eksigini verir. ALLAH herkese hayırlısını neyse öyle bi eş nasip etsin inş.kimi nasip ederse ona razıyız

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.