You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

NASIL BİR EŞ İSTERSİNİZ

NASIL BİR EŞ İSTERSİNİZ

Cezalı Üye
RE: NASIL BİR EŞ İSTERSİNİZ
allah güneşmi haşa güneşe benzetipte yansımaya benzeteyim ? maddeye neden benzeteyimki onu ? ne yani allah yansıyormu ? haşa onun önünde aynamı varki yansısın ?

kimsenin battığı felan yok , konuşmak istemiyorsan güle güle deriz , konuşmak isteyen sensin , o zamn işine gelmiyorsa konuşmayacaksın , ibn hazm bile Allah ın sıfatı kelimesini red ediyor ... o merhamet sahibir , adalet sahibidir , rahman ismi vardır deriz , fakat ona sıfat yakıştırmam , insandaki gibi sıfat kelimesini kullanmam , haşa onun özelliği dersem eğer buna , o zaman merhametsiz olmak istese olamazmı ? ben onu merhametle nasıl sınırlandırayımki ? merhametli olmak istediği için merhametlidir , merhametsiz değildir , fakat o böyle ister böyle yapar , o ne isterse o olur , istediğinede merhamet eder , biz allahı kavrayamayız , anlamaya çalışırız fakat kesin bilemeyiz . insanada benzetmem , sınırda koymam .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2014, Saat:06:44 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Komik ve zeki olmalı.tabi benden zeki olmasın Tongue Ev işlerinde bana yardım etmeli.Yok o kadının görevi yok bu erkeğin görevi gibi eski kafa düşüncesinde olmamalı.Üzerimde baskı kurmamalı,içkisi kumarı olmamalı,bir de namaz kılsın ben 5 vakitli kılamıyorum belki sayesinde kılarım (Amin) :D
Bazen insana tek gereken 20 saniyelik deli cesaretidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.