You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Namazların Müstehab vakitleri...

Namazların Müstehab vakitleri...

Profesör
RE: Namazların Müstehab vakitleri...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Rasulullahın hiç mazeret olmadan namazlarını cem ettiğine dair hadisler var, hem de isnaden sahih. bunları nasıl alacağız, cemi sınırlayan deliller ne?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bugün hava bulutluydu
güneş falanda yoktu burda
cem edebilirmiydim ben şimdi akşam ve yatsı namazlarını gülücük
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya bi git allahını seversen gülücük
hangi dönemde nerde mazeretsiz namaz terk etmiş
hendek savaşında namazlarını kazaya bıraktıkları için müşriklere lanet etmiş bir peygamber mazeretsiz namaz cem edecek öyle mi
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
en güzeli vaktinde kılınan namazdır gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bu hadîs sahîh olmakla beraber, hadîsi rivâyet eden Tirmizî bu rivâyet hakkında şöyle beyanda bulunmuştur (Tirmizî, 'Salât', 138 ve Kitabu'l- İlel'in başında): - 'Benim kitabımda İbnu Abbâs (r.a.)'ın: 'Korku ve yağmur yokken Medîne'de namazların cemedilerek kılındığını bildiren hadîsi' ile içki içene verilecek ceza ilgili bir hadisten başka ulemânın ittifâkla terk ettikleri bir hadîs yoktur.' Tirmizî'nin bu itirafı, ulemanın ittifak halinde bu hadisle amel etmediğini göstermeye yeter.
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.