You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

namazlardan ve dualardan sonra görülen rüya

namazlardan ve dualardan sonra görülen rüya

Acemi Üye
RE: namazlardan ve dualardan sonra görülen rüya
ha ha foyan ortaya cikti nasıl.farjlı konularmış.sen onu külahıma anlat.em dalgaları genotip ve fenotip yapıyı etkiler.yani sağlığını.uzaya çık bir radyasyona maruz kalda bak o zaman görürsün astrolojiyi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Astronomi uzayın birinci boyutuyla yani gözlemlenen boyutuyla ilgilenir. Bu boyuttaki ışınlar insan bedeninine etki eder. Işınlar,ışıklar, patlamalar mikro aletler ile gözlemlenir.

Astroloji uzayın görünmeyen ,yani ikinci boyutuyla ilgilenir. İkinci boyut ışın ve dalgaları beynimize hitap eder. Kaynağı levhi mahvuzdur. Gözlemlenemez. Ruhu etkiler.Ruh ise görünmez ama varlığı bilinir. Tıpkı yıldızların ruhu gibi.

Anlamamanız normal. Bu konu size açılmamış.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ha ha karakterinin değişmesi için bir müzik bile yeter.ne astrolojisi.hatta yediğin besinler bile anlık haleti ruhiyeni etkiler.çikolota mesela.çikolata beyindeki serotonin seviyesini arttırır ve mutluluk hissi verir.öyle uzaya çikmana gerek yok.aç bir müzik dene.istersen.

karsinda cahil yok.bana sökmez bu palavralar.anlamazmışmışım.pufff
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
yani yazdıklarını neresinden tutsam elimde kalıyor.asılsız,boş,saçma sapan.ikinci boyutu göremezmişiz.bir kere biz 3 boyutlu canlılarız ve alt bütün boyutları görürüz.üzerini göremeyiz.daha boyut nedir bildiğini sanmıyorum.sonra,ışın dediği şeyde foton.gözlemlenemezmiş.bugün einstein bose yoğuşmasında ışığın hızı bile düşürülmüş.neyi gözlemlenemiyor?fotodedektörler ne işe yarıyor? yum gözünü,kapa uydur uydur yaz resmen.başka birşey değil.yazık.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
İnternette Kenzül arş (kadeh) duasına rastladım çok tesirli bir dua olduğunu öğrendim uygulanış bakımından her şeyi öğrendim fakat ne zaman okunur sabah mi akşam mi pek bilgi sahibi olamadim herhangi bir gün yapılabilir mi ne kadar süre yapılmalı bilginiz var mıdır?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Sabah namazı duaların kabulünde etkili bir vakit. Gece yarısı namazlarından sonra yapılan dualarında kabul olduğu söylenir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
söylenirmis.mişmiş mışmış zaten hep.

öyle bir dünya mi var?

o zaman bana da biraz dua edin be.şöyle..şu kimya sinavindan hoca 100 felan verse fena olmaz hani.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Bir üye Edebiyattan söz etmişti sen onunla alay edercesine "ne edebiyatı sen uzaydan haber ver, uzaya çıkabilmektir en önemlisi" benzeri şeyler dedin. Şimdi uzaydan bahsediliyor sen boş verin uzayı çikolata yiyin diyorsun.

Sen nasıl bir cahilsin? İnan sen gibisi gelmedi daha bu foruma. Tam bir numuneliksin. İbretle seyrediyorum.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ne uzayı, ne astronomisi alpi!..

gelmiş burda büyücülük anlatıyor sen uzay diyorsun.hurafecilik ne zaman bilim oldu?

bak!eskiden insanların uğrastığı tek bilim dalı astronimiymiş onu da müneccimlik yapmak için kullanıyorlardı.yıldız falının adı olmuş şimdi astroloji.

hastroloji mastroloji geç bunları.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.