You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
NAMAZI YAŞAYANLAR
[Resim: 151016_kucuk.jpg]

Namaz kılan bütün mü’minlerin arzusu, huşû içinde, tâdil-i erkânla, hakkını vererek, kaliteli bir ibadeti başarmaktır. Şuur içinde abdest alıp ezanla birlikte seccadenin başına koşmanın ve aşk ile “Allahü ekber” demenin özlemiyle yanıp tutuşan Müslümanlar, namazda dünyayı unutup sadece Allah’ın büyüklüğünü ve güzelliğini düşünmek isterler. Siz de namazı hayatınızın odağına koyup dosdoğru bir şekilde kılmak istiyorsanız, kaliteli namaz kılan Allah dostlarını ve ibadette yaşadıkları ikramları bilmelisiniz. İşte elinizdeki kitap başta Peygamber Efendimiz (a.s.m.) olmak üzere sahabelerin, evliyaların ve namaza gönül verenlerin yaşadığı ikramları, hazları ve inayetleri anlatıyor. Okuduğunuzda kaliteli bir namaz kılmayı ideal hâline getirecek, onlara benzemeye çalışacak ve namazı bir aşka dönüştüreceksiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: NAMAZI YAŞAYANLAR
OKUDUM ÇOK GÜZEL Bİ KİTAP...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: NAMAZI YAŞAYANLAR
tavsiyen için teşekkürler önemli bi konu zamanımızın hastalığı namazsızlık hastalığı
rabbim bütün mü'minleri bu hastalıktan korusunyes
sağolasın ablacımokgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
sende sağol canım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
BU SİMAYDA SANA ABLA DİYOYA REYYAN ÇOK KOMİME GİDİYO İNADINAMI YAPIYOgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: NAMAZI YAŞAYANLAR
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BU SİMAYDA SANA ABLA DİYOYA REYYAN ÇOK KOMİME GİDİYO İNADINAMI YAPIYOgülücük

kızım saygımdan öyle hitap ediyorum ben ona sordum nasıl hitap edeyim diye farketmez dedi abla dememi istemiyorsa aramızda hallederiz sen niye giriyosun aramıza rahatsız oluyorsa söylerdi bu zamana kadar dimi ama kızdırma beni sahra şeytanSmileSmileTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
simay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BU SİMAYDA SANA ABLA DİYOYA REYYAN ÇOK KOMİME GİDİYO İNADINAMI YAPIYOgülücük

kızım saygımdan öyle hitap ediyorum ben ona sordum nasıl hitap edeyim diye farketmez dedi abla dememi istemiyorsa aramızda hallederiz sen niye giriyosun aramıza rahatsız oluyorsa söylerdi bu zamana kadar dimi ama kızdırma beni sahra şeytanSmileSmileTongue

SEN BAKM ACANIM ONA YA KISKANIYO SmileşeytanSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

bugün sinirliyim zaten sahrada üstüme geliyor sinirimi ondan çıkarcağım şimdişeytanSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

bugün sinirliyim zaten sahrada üstüme geliyor sinirimi ondan çıkarcağım şimdişeytanSmilegülücük

KIZ GİT MAYMUNU DÖV GEÇER gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.