You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Namaz İle ilgili Önemli.

Namaz İle ilgili Önemli.

Yeni Üye
Namaz İle ilgili Önemli.
arkadaşlar 18 yaşındayım yada 19. namaz kılmadım. bilmiyorum hala. namaz kılmaya başlayacağım inşallah Akşam. ama sureleri rekatları hiç bilmiyorum. İnternetten sayfadan bakıp namazı kılsam kabul olur mu? yanlış yapmaktan da korkuyorum. kaza namazı yapmam gerekir mi? bide günahlarım var zaten. tövbe ettim. bidaha yapmıyacağım ama. yinede içimde korku var. bilgilendirirseniz sevinirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Namaz İle ilgili Önemli.
Sureleri öğrenip namaza başlarsanız daha iyi olur

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-12-2014, Saat:04:34 PM, Düzenleyen: (Amed).
General
RE: Namaz İle ilgili Önemli.
Öncelikle hoşgeldin gönülçelen123 , ergenlik Çağını Çoktan geçmişsin , sanırım kızlar 13 , 14 yaş arası giriyorlar weya daha küçük tam yaşı bilmiyorum .. Namaz için şunları tawsiye edebilirim ;
öncelikle güzel bi abdest alırsın abdest almasını biliyor musun ? Bilmiyorsan da Çoksıkıntı değil , şimdi ewinizde elif be te se dinimi öğreniyorum kitabı wardır mutlaka , o kitaplarda namaz ap açık anlatıyor , akşama daha waktin war akşama kadar o kitaptan otur ezberle güzelce surelerini rekatlarını dualarını tesbihatlarını anlaşıldı mı ? Eskiden günahlarına gelince hepimizin günahları war güzel bi tewbe edersin inşallah Rabbim samimiysen kabul eder .. Bidaha yapmamak şartıyla .. Umarım faydam olmuştur .. Daha geniş bilgi weren olucaktır mutlaka , sormak istediklerinide sorabilirsin ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.