You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Namaz günahları affettirir

Kıdemli Üye
Ebû Ümâme (ra) anlatıyor: Resûlullâh (asm) ile beraber mescidde idik. O esnâda bir adam geldi ve: “Ey Allah’ın Resûlü, ben bir had işledim, bana cezâsını ver!” dedi. Resûlullâh adama cevab vermedi. Adam talebini tekrar etti. Aleyhissalâtü Vesselâm yine sükût buyurdu. Derken (namaz vakti girdi ve) namaz kılındı. Resûlullâh (asm) namazdan çıkınca adam yine peşine düştü, ben de adamı ta‘kîb ettim. Ona ne cevab vereceğini işitmek istiyordum. Efendimiz (asm) adama: “Evinden çıkınca abdest almış, abdestini de güzel yapmış mıydın?” buyurdu. O: “Evet ey Allah’ın Resûlü!” dedi. Efendimiz: “Sonra da bizimle namaz kıldın mı?” diye sordu. Adam: “Evet ey Allah’ın Resûlü!” deyince, Efendimiz:
“Öyleyse Allah ü Teâlâ Hazretleri haddini veya günahını affetti” buyurdu.”
Buhârî
[Resim: allahmuhammedduais5.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: Namaz günahları affettirir
RABBİM razi olsun güzel kissaydi kardeşim
Degerli Alime-i Nur Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
“Öyleyse Allah ü Teâlâ Hazretleri haddini veya günahını affetti” buyurdu.”

ne kadar güzel muhteşem bir edep....RABBIM (c.c) razı ve hoşnut olsun abi........

slm ve duayla kal........
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bu fırsat ayında elimizden geldiğince hatalarımızı sildirelim o halde inşaallah (:
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.