You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Namaz (Acil Yardım)

Namaz (Acil Yardım)

Acemi Üye
Namaz (Acil Yardım)
Selamun Akeyküm

Namaza başlamak istiyorum.Başlıyorum 2-3 gün geçiyor bırakıyorum.Nefsim mi iblismi nedir anlayamadım.bana bir yol gösterin. icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Namaz (Acil Yardım)
Namaza birazcık kılmaya başlasan istesen de bırakamayacaksın bir süre sonra gülücük

başlamak da zor oluyor bırakmak da zor oluyor namazı gülücük

sen yine de kılabildiğin namazları kıl

sakın hepten terk etme,

unutmayalım ki,namaz kılmayanlar hesap gününde Allahı kızgın bulacaklar...
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Aleyküm Selam
Namaza istekli bir şekilde başlıyorsanız devam ettirmeniz gerekiyor vesveselere kulak vermeyin namazı neden kıldığınızı unutmayın .

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Allah müslümana namazı emreder. Dolayısıyla hiçbir müslüman namazından ödün veremez. Ölünceye kadar namazını kılmalıdır müslüman. Sabırla, azimle, samimiyetle namaz ikmal edilmelidir. Ben kılamıyorum ifadesi kişinin kendisini kandırmasıdır. Kılamıyorum yoktur, kılacaksın vardır.
Allah kılmayı nasip eylesin...
Misafirim bu dünyada, bekliyorum ölümü,
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Öncelikle Cevaplarınız için teşekkürler. Namazı kılamıyorum dediğiniz gibi bir bahane değil tabiikide sadece nefsim beni çok zorluyo bir istek azimle başlıyorum bi bakmışım vakit geçmiş.Biraz azim ve gayret ile bunun üstesinden geleceğim İnşAllah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
öyle olunca deki
demek ki doğru yapıyorum ki şeytan benimle uğraşıyor
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Boş eve Hırsız girmez kardeşim vesvese oluyorsa aynen devam et kılmaya şöyle düşün en azından içinde bulundum vaktin ibadetini yapabiliyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.