You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
namaz
Cennet cehennem.icin namaz kilmak ile.ilgili bir ayet varmidir bir hoca okumustuda tam.hatirlayamadim cennet cehennem.icin namaz kilanlara yaziklar olsun diye basliyordu sanki bilgisi olan arkadas varsa yardimci olsun kafama.cok takildi simdiden tesekkurler
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: namaz
Maun Suresini mi kastediyorsunuz?Namazlarını ciddiye almayanlara,gösteriş yapanlara yazıklar olsun.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: namaz
Mucrimlere soracaklar ki , sizi cehenneme
koyan şey nedir? " Namaz kılanlardan değil
idik" diyecekler. " (Muddesir , 43) ,
"Namaz kılıp da namazlarından gafil
olanlara azap vardır ." ( Mâûn, 4 ),
"Onlardan sonra Öyle bir nesil geldi ki,
Namazı kılmadılar ve şehvetlerine
uydular. ", " Onlar yakında gayya kuyusuna
gireceklerdir. " (Meryem, 59 )

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.