You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
namaz
simdi yatsı namazını camıde kıldım ama farzında bazı bazı eksıklıkler oldugunu anladım orn hoca secdeye gıderken Allahukber dedıgınde ben demedım ama secdedeyken aklıma geldı ve secdede Allahukber dedım rukuda subhanerabbiyelazim demedım gıbıme gelıyor ama sunnetlerını ve vitrı doğruca kıldım eve geldıgımde kendı basıma yatsının farzını tekrar kıldım sunnetlerınıde tekrar kılmam gerekırmı yada hoca ıle kıldıgım yatsının farzı sahihmidir yatsının farzını camıde yanlış kılan kısı sunnetlerını ve vitri doğru kılsa eve gelıp sadece farzınımı yenıden kılar yoksa sunnetlerı ve vitride yenıden kılarmı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-08-2013, Saat:10:46 PM, Düzenleyen: oguz18_tr.
General
RE: namaz
eğer kıldığınız namaz olmamış ise olmamış kısmı ile yeniden kılarsınız, sünnet olan nafile namazları terkte kaza gerekmez kılınması da iyi olur.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bir eksikliğini bilmiyorsanız inşallah geçerlidir, farz namazınızdaki şüpheniz gibi o namazlarda da bir farzı yapıp yapmadığınızdan şüphede değilseniz vesvese yapmanıza gerek yok.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ben derdımı anlatamadım kardes sımdı ben yatsı namazı ıcın camıye gıttım ılk sunnetı duzgunce kıldım(emınım) sonra hoca ıle farz namazını kıldım bu namazın ardında bu namazı yanlıs kıldıgımı anladım ama bu namazı o anda tekrar yerıne son sunnet ve vitir namazını kıldım daha sonra eve gelıp sadece yatsının farzını kıldım sımdı camıde kıldıgım sunnetlerı ve vitir namazını evde tekrardan farz namazıyla bırlıkte kılmalımıyım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeş anladım yaşadığını, dediğimi tekrar oku. nafileler için kaza gerekmez, herhangi bir namazındaki bozukluk başka namazını etkilemez sadece o namazı iade edersin(eğer farz ise)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
soylemedıgın seyler namazın farzı degıl sunnetlerıdır.
namazın farzları bellıdır.ve anlattıgın gıbı yaptıysan namazın gecerlıdır ınsaAllah.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.