You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nakşibendiler şükran günü kilisede ezan okudu!

Nakşibendiler şükran günü kilisede ezan okudu!

Üye
RE: Nakşibendiler şükran günü kilisede ezan okudu!
VUSLAT YOLCUSU kardeşim öncelikle seviyeyi koruduğundan dolayı sana teşekkur edıyor.elinden geldiği kadar delil göstermeye calısuıyosun ınankı bır müslüman olarak buna cok sevındım ve hoş bir davranıs.eywallah kardesım.

bizler olan seyleri söylüyoruz kardesım ve bizim akide de problemı olmayan müslümanlar ıle belli bir paydada bulusuyoruz lakin sizler oy kullanıyosunuz ve allah ın haramlarını helal sayanları desteklıyorsunuz.yanı bu partıler sızı allahla kandırıyorlar.
ayrıca biz zaten tarıkat ve tasaffufi gibi şia (şii) gibi islamda olmayan akımların hepsını reddedıyoruz.bu yüzden iftira gıbı seyler kullanmayın.abdulkadır geylanıye sizler asıl iftira edıyosunuz.imam ibni teymıyyenın abdulkadır geylanı hakkındakı rısalesını okumanızı tavsıye edıyorum.ama suna emınımkı sızın bu rısaleden bıle haberınız yok.gecen bır gun bır kardes bana vahhabı mısınız dıye sormustugülücüknedenı imam ibni teymıyyeden dolayı ıdı.ama o kardes ne kutsallık verdıgı seyhını tanıyor nede ımam ıbnı teymıyyeyı.bır seyı reddıye yazarken karsı tarafın ne oldugunu bıleceksın.cahıl ınsan cok bu forumda wesselam.dun yazdıklarını bır gun sonra reddeden gordum ben bu forumda.ıns bızler onları daha cok arastırmaya daha cok okumaya sevketmelıyız tabı sahıh seylerı.
ayrıca allahın veli kullarını sizler belirleyemzsınız bu evlıya bu kotu ınsan bu seytan gıbı terımler islam akidesınde olmayan seylerdır.ben sizlere sadece sunu soylemek ıstıyorum EĞER İÇLERİNDE OLSAYDINIZ ANLARDINIZ.ve hıcbırınızın savunduıgu seyden haberı yok.
selam hidayete erısenlereın uzerıne olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
islam dini için canla başla mücadele eden hocalarımıza cehaleti yakıştıran kişilere diyorum ki !!

Rabbim size hidayet nasip etsin gerçekten sizin için üzülüyorum vede dua edicem inşallah yazık...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ne yani tarıkat karşıtları yada sade müslümanlar cc ın dostu değilmi?yanı bizler murşidi kamil olmazssak cc dostu olmıyomuyubence sen aç gözlerini kardeş sen bilmeden ebu bekir r.a e iftira ediyosun.varsa delilin konus kardes yoksa sus.bence sence dını değil bu.
---------------------------------------------------------
bu dediğiniz sözde laik olanlar köşeye sıkışınca ne yani ben müslüman değilmiyim deyişlerine benzedi..siz zaten anlatılmak isteneni değil anlamak istediğinizi anlıyorsunuz.HZ EBU BEKİRE İFTİRA ETMİYORUM ŞAYET SEVR MAĞARASINDA GEÇİRİLEN 3 GÜN VE 3 GECEYİ TAM ANLAMIYLA BİLSEYDİNİZ BU DEDİĞİMİN İFTİRA OLMADIĞINI ANLARDINIZ...SANKİ BU MÜRŞİDİ KAMİLLER KENDİLERİNİ PEYGAMBER GİBİ TANITIYORLAR VE PEYGAMBER OLDUKLARINI SÖYLÜYORMUŞCASINA ONLARA BU TAVRI SERGİLEMENİZE ŞAŞIYORUM....ONLARKİ TEK YAPTIKLARI KURAN VE SÜNNETİ ÜMMET İÇİNDE İYİCE YAYMAKKEN İNSANLARI ALLAHA GÖTÜREN YOLLARI GÖSTERMEKKEN SİZİN YAPTIĞINIZ ŞU İŞLERE BAK...İCAZET NEDİR BİR ARAŞTIRIN,MÜRŞİDİ KAMİL NEDİR,NASIL MÜRŞİDİ KAMİL OLMUŞLAR BİR ARAŞTIRIN ONDAN SONRA ONLAR HAKKINDA İLERİ GERİ KONUŞMANIN NE DENLİ YANLIŞ OLDUĞUNU ANLICAKSINIZ...
HEM ALLAH DOSTU İLE ALLAHIN SEVDİĞİ KUL ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR...SANADA İCAZET GELDİYSE ONA SÖZÜM YOK...
Değerlikuddüs, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-02-2009, Saat:11:38 AM, Düzenleyen: kuddüs.
((Meksikalı))
TASAVVUF BÖLÜMÜ ALTINDA BÖYLE SAÇMA SAPAN HABERLERİN YAYINLANMASI BÜYÜK BİR HATA BU TASAVVUF KARŞITI VİDEO VE YAZILAR TASAVVUFLA ALAKALLI OLMAYIP BUnlarlada DA HİÇ BİRŞEY İSPATLANAMAZ BİR ŞEYE MUHALEFET OLUYORSANIZ ADAM AKILLI OLUN eğer sizin kaynaklarınız bu yazılar ve videolar sa size ACIRIM !!BUNLAR KİMSEYİ Bİ YERE GÖTÜRMEZ ÖYLE DÖNER DÖNER DURURSUNUZ YERİNİZDE ÜZGÜNÜM ARKADAŞLAR ÖYLE Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-02-2009, Saat:12:40 PM, Düzenleyen: ELİFLAMRA.
Üye
eliflamra ve reyyan kardeşlerim sizlerin hiçbir yorumunu dikkate almıyorum cunku yorumlarınız bılgılendırıcı değıl ve hevanızdan konusuyosunuz.bence sence onca tamam oyle olsun...

gelelım kuddüs kardesımızın yorumuna demıskı :ONLARKİ TEK YAPTIKLARI KURAN VE SÜNNETİ ÜMMET İÇİNDE İYİCE YAYMAKKEN İNSANLARI allahA GÖTÜREN YOLLARI GÖSTERMEKKEN SİZİN YAPTIĞINIZ ŞU İŞLERE BAK.

kuddüs allah ve resulü s.a.v bu yolları haşa bılmıyodu ınsanları basıboş bırakmıstı ama bu kamıller gavslar kutuplar evlıyalar v.s resulullahın düşünemediğini düşünüp ınsanları allaha ulastırmanın yollarını buldu yaw bırak kardeş bu işleriSmilegülücük

eliflamra bana gavs ve kutupların anlamlarını söylermısın ve ne iş yaptıklarınıda?internetten bakmayacaksın kuddüs gibi kopyala yapıstır olmayacak...sana ipucuda verıyım tarıkatcıların ve muhiddin arabının orjınal kıtaplarında var.bulmazsan ben sana orjınallerının fotokopılerını yollarım.

kımseyı kucuk gormuyorum arkadaslar ama bılgısı olmayanlar konusuyor burda.kacınız medrese okudunuz.kacınız arapça biliyosunuz kacınız bır hocadan kuran ilmi aldınız kacınız hadıs eğitimi aldınız.soruyorum kacınızın ezberınde 1 tane dahı olsa hadis var.yasınız daha kucuk bıraz buyuyun gerceklerı daha ıyı anlayacaksınız.eskı bır naksıbendı talebesı olarak sıze bu tarıkatların sapkın ınanıslar oldugunu anlatmaya calısıyorum.içlerinde olmayan bılemez.fadime şahınler ali kalkancılar aczımendıler bunlara bır zamanlar en buyuk destegı kımler verıyodu onlarıda bılıyoruz.çarşambadan girin adapazarından çıkın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bende youtube açılmıyor lakin bir kaç densizin şuursuzun fütursuzun tarikat ve ehli takva adına yaptığı yanlışlıkları nakşibendi tarikatı böyledir şeklinde yaklaşım monist bi yaklaşımdır sapıklık tarikatın kendisinde değil beşerlerin kendisindedir..yeterli argümanlara sahip değilseniz arkadaşlar ileri-geri konuşmayın bende bilirim burda bir ayet iki hadis kopyalamayı ama içeriğini bilmeden de atıp tutmayın gerçek ehli takva kişileri bu kategoride değerlendirmeniz mevzulara ne kadar dar bi perspektiften baktığınızı gösterir rabbim samimi kullarıyla beraberdir...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
.....................................
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-02-2009, Saat:01:47 PM, Düzenleyen: SAHRA.
(...)
bana bak sen fazla oldun heeee

sen kimsinde bizlere bela okuyorsun haddini bil

konu kilit
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ohoo :D kardeşlerimiz doğruyu haykırdıkça,burada tarikat ehli taassubunu ve cehaletini kusmuş resmen.inşallah tarikat sapıklıkları hakkında yazıları yazacağız.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.