bizler olan seyleri söylüyoruz kardesım ve bizim akide de problemı olmayan müslümanlar ıle belli bir paydada bulusuyoruz lakin sizler oy kullanıyosunuz ve allah ın haramlarını helal sayanları desteklıyorsunuz.yanı bu partıler sızı allahla kandırıyorlar.
ayrıca biz zaten tarıkat ve tasaffufi gibi şia (şii) gibi islamda olmayan akımların hepsını reddedıyoruz.bu yüzden iftira gıbı seyler kullanmayın.abdulkadır geylanıye sizler asıl iftira edıyosunuz.imam ibni teymıyyenın abdulkadır geylanı hakkındakı rısalesını okumanızı tavsıye edıyorum.ama suna emınımkı sızın bu rısaleden bıle haberınız yok.gecen bır gun bır kardes bana vahhabı mısınız dıye sormustu
nedenı imam ibni teymıyyeden dolayı ıdı.ama o kardes ne kutsallık verdıgı seyhını tanıyor nede ımam ıbnı teymıyyeyı.bır seyı reddıye yazarken karsı tarafın ne oldugunu bıleceksın.cahıl ınsan cok bu forumda wesselam.dun yazdıklarını bır gun sonra reddeden gordum ben bu forumda.ıns bızler onları daha cok arastırmaya daha cok okumaya sevketmelıyız tabı sahıh seylerı.ayrıca allahın veli kullarını sizler belirleyemzsınız bu evlıya bu kotu ınsan bu seytan gıbı terımler islam akidesınde olmayan seylerdır.ben sizlere sadece sunu soylemek ıstıyorum EĞER İÇLERİNDE OLSAYDINIZ ANLARDINIZ.ve hıcbırınızın savunduıgu seyden haberı yok.
selam hidayete erısenlereın uzerıne olsun