You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yönetici
RE: Müzik
Daha önce de söyledim şimdi de belirteyim, müzikten anlamam. Anlamam ama dinlemez de değilim iyi dinleyiciyim. Anlamadığım konuda eleştiri yapacam yanlışsam düzeltin.

Parçanın kaval ile yapılan fon müziğinde dik çıkış yapılmasını bekleyemezdim ama Elektro gitar ile çalınmış bir parçada en azından sonlarda bir dik çıkış olmalı değil miydi. Şahsen müziği dinlerken dedimki hafif ama çok güzel bir giriş, ortalardaki dik çıkışı merakla bekledim, olmadı dedim sonlarda muhakkak tüylerimi diken diken yapacak bir çıkış vardır ama oda olmadı. Beklentim yanlışmıydı? Dinlediysen adam kaval ile bile dik çıkış yapabilmiş. Sen dağıtmalıydım bence.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Alketa - Layla

Sondaki soloyu çalmadım. Maalesef ayıracak vaktim yoktu. Birkaç saat içinde bizimkilerle buluşmam gerekiyor. Gece ön eleme için çalışacağız gülücük

Bu arada ön elemeye kendi şarkımızla gireceğimiz için eğer düzgün bir performans sergileyebilirsek onu da kaydeder sizlerle paylaşırım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Jüridekiler bizi oldukça beğendiler hatta bir tanesinin biz çalarken ritim tuttuğunu falan gördüm. En azından sıkılmadılar diyebilirim. Biz kendi şarkımızı çaldıktan sonra bir tane de bilindik çalın ki jüri bildiği şarkıya göre değerlendirir falan dediler. Biz de öyle bir tane çaldık. Grup olarak iyiydik. Çocuklar söylerken senkronizasyonu ve tonu çok iyi ayarladı. Ama özelde ben berbattım. Gitarımın sesi kamera mikrofonuna ulaşmadığı için amfinin sesini çok fazla açtım. Bu da tonumu bozdu. Umarım gitarımın sesi yine de kamera mikrofonuna ulaşmamıştır, çünkü gitardan gelen ses çok dandikti... Nasıl olduysa akordumda da kayma olmuş.

Özetle grup açısından iyiydi. Ama benim kısa süre içerisinde unutmak istediğim bir gün oldu.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.