You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Müzik ruhun gıdası mıdır?

Müzik ruhun gıdası mıdır?

köyün delisi
RE: Müzik ruhun gıdası mıdır?
hayat.. ama bir gün dönüşü olmayan yollara girdiğimde artık herkeşler beni unutmuş olacak.. ama buna yanmıyorum bana ne :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
öyle deme, öyle bir potansiyeldeyim ki, ya bir örgüte üye olur kendimi patlatırım, ya da 1 mayıs kutlamalarına katılıp gözlatına alınırım :D
herşey çok herşey :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sen su an bulundugun yerden markete gıdemezsın beTongue
ama ılla gıderım gıdecegım dıyorsan orgute soyleyek te bı bomba ayarlasınlar patlatacakTongueTongue
gercı bomba bıle senden korkusundan patlamazkahkaha
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
market ne özdileğe gitcez birazdan :D
bıktım be yusuf...
bu sözü sarfetmeye ne kadar hakkım var, ortalıkta zerre kadar birşey yaşamayıp da daha 17 18 inde bunalım edebiyatı yapanlardan asla değilim, onlar varken de benimki ne kadar dikkate alınır, nitekim benimki bunalım edebiyatı değil buhrandır ama...
aman neyse size ne :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
รüгüռժü
Gribal hani diyosun ya size ne? Bende onu soruyom işte bize ne?
Bunalım ve buhran edebiyatı kaçında yapılır? O yaşı geçmediysem yapacam biraz.İlerde anlatırım. gülücük
Çok cool takılıyorsun hayata. İslam değilim diyorsun benden kaçmaz , teslim ol kul ol.cool olma. gülücük

Ara sıra müzik te dinlemek lazım, def çalın ney çalın , huşu içinde tefekkür edin. Olmadı Tarkan emucemden Kış cüneşunu dinlerken, tefekkürün o ulvi boyutuna kanat açıp kırın zincirleri, günaha bulanın gülücük

Ama seslerdeki benzeşim ve tenakuzu, tonlamayı ve ses armonisini yabana atmayın derim. Rahman suresini o gözle bi dinleyin derim. Ne hoş değilmi ama. Ha yusuf suresindeki "cub" olayıda bi harikaydı yanlış hatırlamıyorsam

Oku,
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.