You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mutluluğu Seçiyorum/Öznür Özdoğan

Mutluluğu Seçiyorum/Öznür Özdoğan

köyün delisi
RE: Mutluluğu Seçiyorum/Öznür Özdoğan
FELSEFEYLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ ESEFLE OKUDUM EVVELA.. FELSEFE DÜŞÜNMEKTİR.. FELSEFE DİNİN BİR PARÇASIDIR, OLMASI GEREKEN PARÇASI.. AMA BİZİM MÜSLÜMANLAR DÜŞÜNMEYİP TAKLİT ETTİKLERİ, TAKLİDÎ İMANA SAHİP OLDUKLARI İÇİNDİR Kİ FELSEFEYİ YİNE AYNI YAVANLIKLA TEHLİKE OLARAK KARŞILIYORLAR.. BU NOKTAYA AÇIKLIK GETİRMEK İSTERİM..
BİR DİĞER HUSUS, SÖZKONUSU BAYAN BİR BEŞERDİR, HATA YAPMA HAKKINI KULLANMAKTADIR, AÇIK YA DA KAPALI OLUŞU BİZİ BAĞLAMAZ, SÖYLEDİKLERİ TÜYLERİNİZİ DİKEN DİKEN EDİYORSA TAMAMDIR.. KİMİN NELER YAŞADIĞINI NASIL O NOKTAYA GELDİĞİNİ İÇİNDE NE FIRTINALAR NE SANCILAR KOPTUĞUNU HİÇBİRİMİZ BİLEMEYİZ.. TESETTÜRÜNDEN BUGÜNE KADAR ASLA TAVİZ VERMEYİP YILLARINI BU UĞURDA KAYBEDEN BİRİ OLARAK BUNLARI SÖYLÜYORUM..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben kendi adıma sorguluyorum 2 farklı yaşayış örneği olunca acaba bu kadar eğitim almış bir insanında bir bildiği varmı ki bu şekilde davranıyor acaba diye.Bu kadar insan varken kapalı.
Neden açık gezdikleri tabiki bireysel olarak kendilerini bağlar ben olayı din boyutundaki sebebiyle sorguluyorum.
Sanırım kendime kılıfta arıyor olabilirim onların sayesinde .Ayrıca sorgulamayı seviyorumgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İlahiyatçıdır kendisi çok abartılı bir ses tonu var kitabın üslubu ve içeriği hakkında herhangi bir malümata sahip değilim ama bazen kendisine rast gelirim televizyonda çokta haz etmiyorum şahsen ses tonundan mütevellit...
Teşekkürler Bilena...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Okumakta fayda var

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.