BİR DİĞER HUSUS, SÖZKONUSU BAYAN BİR BEŞERDİR, HATA YAPMA HAKKINI KULLANMAKTADIR, AÇIK YA DA KAPALI OLUŞU BİZİ BAĞLAMAZ, SÖYLEDİKLERİ TÜYLERİNİZİ DİKEN DİKEN EDİYORSA TAMAMDIR.. KİMİN NELER YAŞADIĞINI NASIL O NOKTAYA GELDİĞİNİ İÇİNDE NE FIRTINALAR NE SANCILAR KOPTUĞUNU HİÇBİRİMİZ BİLEMEYİZ.. TESETTÜRÜNDEN BUGÜNE KADAR ASLA TAVİZ VERMEYİP YILLARINI BU UĞURDA KAYBEDEN BİRİ OLARAK BUNLARI SÖYLÜYORUM..
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Mutluluğu Seçiyorum/Öznür Özdoğan
Mutluluğu Seçiyorum/Öznür Özdoğan
BİR DİĞER HUSUS, SÖZKONUSU BAYAN BİR BEŞERDİR, HATA YAPMA HAKKINI KULLANMAKTADIR, AÇIK YA DA KAPALI OLUŞU BİZİ BAĞLAMAZ, SÖYLEDİKLERİ TÜYLERİNİZİ DİKEN DİKEN EDİYORSA TAMAMDIR.. KİMİN NELER YAŞADIĞINI NASIL O NOKTAYA GELDİĞİNİ İÇİNDE NE FIRTINALAR NE SANCILAR KOPTUĞUNU HİÇBİRİMİZ BİLEMEYİZ.. TESETTÜRÜNDEN BUGÜNE KADAR ASLA TAVİZ VERMEYİP YILLARINI BU UĞURDA KAYBEDEN BİRİ OLARAK BUNLARI SÖYLÜYORUM..
Neden açık gezdikleri tabiki bireysel olarak kendilerini bağlar ben olayı din boyutundaki sebebiyle sorguluyorum.
Sanırım kendime kılıfta arıyor olabilirim onların sayesinde .Ayrıca sorgulamayı seviyorum
Teşekkürler Bilena...
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi