You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

mutlulugu nerede bulabılırım?

Profesör
Şimdiye kadar edindiğin deneyim, sayısız araştırma yapmana rağmen hiçbir yerde, ama hiçbir yerde aradığın mutluluğu bulamadığını gösteriyor...
Öyleyse “Başkalarının gözünde nasıl görünüyorum” düşüncesini bir yana bırak...
Hayatının kalan bölümünü doğanın gerektirdiği gibi yaşayabiliyorsan bundan mutlu ol...
Kendi doğanın ne istediğine bak ve başka hiçbir şeyin buna engel olmasına izin verme...
Ne mantıklı düşüncede, ne maddi zenginlikte, ne şöhrette, ne de haz peşinde koşmakta...
-Peki mutluluğu nerede bulabilirim?...
Kendi doğamın gerektirdiği biçimde yaşamakta...
-Bunu nasıl yapabilirim?...
Davranışlarımın ve eylemlerimin, ilkelerime dayanmasını sağlayarak...
-Hangi ilkeler?...
Seni adil, ılımlı, cesur ve özgür kılmayan hiçbir şey senin için iyi değildir...
Ve bunların tam zıttı olmayan hiçbir şey de kötü değildir...
(...Aurelius)
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
RE: mutlulugu nerede bulabılırım?
güzel bi başlık olmuş çiçek gülücük mutluluk hem yakın hem uzak...bu da bizim elimizde bence....ufak şeyleri sorun ediyorsak mutlu olamayz hayat boyu...ve yine ufak şeyleri büyütüp mutlu olma gayretindeysek o ufack mutluluk bize çok şey kazandırır.....küçük şeylerdn mutlu olmak aynı zamanda çok şükür eden bir dil ve kalbin göstergesidir bence....( ne güzel yorumladım yaa aferim bana karizm gülücük )
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.