You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cezalı Üye
RE: mutlu olamıyorum
benim müzik dinlemem boş bir şey mi yani?boş değilse neden boş değil?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ben ne yapmalıyım?bana şunu şunu yap deyin ve neden söyleyin lütfen.ben psikologa gittim.psikolog bana sosyal ol dedi.çok asosyalmişim.ben niye sosyal olmalıyım?neden spor yapmalıyım?psikolog benden bunları istiyor.ayrıca psikologum dindar biri ama Allah bilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Psikiyatriste gittin mi
İlaç kullanıyormusun? Depresyon ilacı gibi
Kaç yaşındasın?
Eğer o psikolog sözüm ona sana nasıl sosyal olacağını söylemişse söylenecek laf yok...istediği kadar dindar olsun sana yol çizmemişse ne diyim ona yada sen psikoloğa mı gittin psikiyatriste mi

Sosyal olmak.... ne yaparsın ....etrafındaki arkadaşlarına ara sıra birşeyler ısmarla bak kendine
Müslüman bi arkadaş edin.. .. nasıl bi ortamdasın bilmiyorum sana tavsiye vermek için aile hayatından çevre yaşantına kadar bilmek lazım...

Ama özelini buraya dökemezsin yani

Ama gittiğin herneyse ilaç yazdı mı yada yazma yetkisi var mı hekim mi yani
Psikolog mu psikiyatrist mi?
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-03-2014, Saat:11:05 PM, Düzenleyen: hallac-ı mansur.
Profesör
gülücük ...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
antidepresan kullanıyorum.psikiyatriste de gidiyorum psikologa da.psikologum spor yapmamı istiyor.bir işte çalışmamı istiyor.kitap oku filan diyor.bunun gibi şeylerden bahsediyor işte.ben ise dediklerini yapmıyorum.çalışıyım dedim ama derslerime engel olur diye istemedi annem.zaten iş bulamadım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sana en iyi çözüm kardeşim 1 hafta hiç kesintiniz saat en geç 8,5-9 da yat. saati 2,5-3 e kur. Teheccüde kalk. Allah'a teheccüdden sonra yalvar. (Allah için göz yaşı akıtırsan çok daha iyi olur. Çünki Peygamberimiz bir hadisinde "Allah için dökülen her bişr gözyaşı cehennemde o kişinin ateşini söndüren bir yağmur gibi olacaktır." Yalvardıktan sonra sabah namazına kadar (1-1,5 saat) kuran oku. Sabah namazını cemaatle kıl. Evine dön (Evden çıkarken ve girerken besmele çekmeyi unutma). Sabah okula gideceksen 1-1,5 saat yat uyu. Gitmeyeceksen birazdaha kuran oku. Şükür namazını kıl. Ve yat... SANA EN İYİ VEREBİLECEĞİM REÇETEM BU...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
beni mutsuz eden şeyler var ama ben yine de mutlu olabiliyordum.istesem şimdi mutlu olabilirim ama amacımız ne tam olarak anlamadım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.