You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Musulmanlarimiz için yeni bedava uygulama kutlu olsun.

Musulmanlarimiz için yeni bedava uygulama kutlu olsun.

Forumcu
RE: Musulmanlarimiz için yeni bedava uygulama kutlu olsun.
Aleykum Selam kardesim, en yakin camiileri gösterme meselesi, dünya capinda mi yoksa sadece Tükiye genelinde mi ?

Paylasim ve hizmetten dolayi tesekkür ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Namaz vakitleri eski saat duruman göre gitmekte,
ikincisi benim bulundugum ülkeyi gösterdigi halde bullunan camiiler baska ülke ve dillere ait..

Google ile beraber bir calisma programi güzel ama birkac düzeltme gerekmektedir kardesim,
ayrica dogum tarihini sorma ve google player hesabini otomatikten güncelemenin sebebini hala anlamis degilim, ilk kez böyle bir programmda o talepleri gördüm..

selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Ben yapancıydım. O Yüzden pek iyi bilmiyorum.
Türkiyenin başka kalabalık forumlarını bilen varmi.
Bu yeni uyuglama duyurusu başkalarada ulaşsin istiyiorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
islami forum arama oralara duyuru yapma güzel fakat ondanda ziyade genel forumlardada güzel kardelerimiz bulunmakta, islami forum google den arama yapin bullursunuz ins. dedigim gibi genel forumlarada duyuru yapmanizi öneriririm..

selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Ama kore, rusya malaysiya, orta asia gibi bi sürü ülkelerde denemeden geçmişdir.
Belki telefon zaman dilimi ayarlari dolayi oyle oliyor olabilir.
Uyuglamayı başarılı yükleyenlerden cevap almayı umut ediyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.