Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet kızlar o konuda azcık safiki güzel söze kanıolar
benim bu halimle bile ne canlar yakmadığımı nerden biliosun
ee cürmünü tutuşturuyorsundur artıkun
tutuşmasınlar
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet kızlar o konuda azcık safiki güzel söze kanıolar
benim bu halimle bile ne canlar yakmadığımı nerden biliosun
ee cürmünü tutuşturuyorsundur artıkun
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee cürmünü tutuşturuyorsundur artıkun
tutuşmasınlar
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee cürmünü tutuşturuyorsundur artıkun
tutuşmasınlar
ahıretteki yanmayı tutuşmayı düşünüp ayağımızı denk alalım bence
şakaydı zaten kim bana tutuşur allasen
aklına şaşayım onların
tutuşcak başka bişi bulamamışlar mı derim 
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee cürmünü tutuşturuyorsundur artıkun
tutuşmasınlar
ahıretteki yanmayı tutuşmayı düşünüp ayağımızı denk alalım bence
benim bişi yaptığım yokşakaydı zaten kim bana tutuşur allasen
aklına şaşayım onların
tutuşcak başka bişi bulamamışlar mı derim
ama tavsiyelerin değerlendirilmior sanma saol abliskom hep böyle devam edelim inş.
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
senden ziyade kendime söyledim canım benim
ve tabi hepimize
Allah sonumuzu hayretsin ki edeb elden gitti gidiyor devrimizde
işte bundan öyle konuşmuşum
direkt olarak üzerine alınmayasın
ayrıca bir kızın asıl övneceği şey kendisine erkek sineğin bile yaklaşmaya cesaret edemediği olmalı
kaç kişiyi öyle böyle etkilediği değil
dolayısıyla son sözün aslında takdir edilecek birşey aferin sana takdir ettim seni
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
senden ziyade kendime söyledim canım benim
ve tabi hepimize
Allah sonumuzu hayretsin ki edeb elden gitti gidiyor devrimizde
işte bundan öyle konuşmuşum
direkt olarak üzerine alınmayasın
ayrıca bir kızın asıl övneceği şey kendisine erkek sineğin bile yaklaşmaya cesaret edemediği olmalı
kaç kişiyi öyle böyle etkilediği değil
dolayısıyla son sözün aslında takdir edilecek birşey aferin sana takdir ettim seni
o işin espiri boyutuydu zaten. inşallahu Teala hepsine bi yerde dur diyen çizgimiz var çok şükür. haddini aşanlara haddini bildiriyoruz Rabbimin izniyle..
Asi köle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Koptum gülmekten... Siz eksik olmayın emi. Önce noluyor bu kızlara dedim hani yanlış yere mi düştüm( Zaten şu aralardaki reklamlar sinirimi bozuyor) sonra iyi toparlamışsınız ortalığı, helal olsun ne deyim :D

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.