Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Mustafa İslamoğlu peygamberimize KİBİRLİ diyor!
Mustafa İslamoğlu peygamberimize KİBİRLİ diyor!
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar

Hoca orada ben peygamberimizi kastetmedim.O ayetin muhatabı Velid bin Muğire'dir diyor.Kuran'dan buna delil de getiriyor.Ayrıca dipnotta ben bunu zaten belirttim diyor.Bu saatten sonra bu videoyu yaymaya çalışan vebal altındadır.
Hoca zaten hiçbir zaman ben doğruyum demedi,demezde.Bu benim görüşüm isterseniz uyarsınız,istemezseniz uymazsınız der.
Mustafa İslamoğlu gelenekselci bir Hoca değil.Bizlere göre o ayetin muhatabı peygamberimizdir;ama ona göre değil.
Hocaya aynı iftirayı hayız kadın oruç tutabilir konusunda da yaptılar.İslamoğlu hayız kadın oruç tutabilir;ama namaz kılamaz diyor.Ama bazı şahışlar çıkıp dedilerki:İslamoğlu hayız kadın oruç tutar namaz da kılar diyor.Yapmayın Allahınızın aşkına bir hocanın dediğini ona nispet edin,demediğini dedi diye göstermeyin.
Lütfen böyle böyle büyük bir vebal gerektirecek bir sözü söylerken bir değil kırk defa araştırın.Dediğimi tekrar ediyorum bir alimi demediği bir şeyi dedi diye göstermek,ya da bir alimin dediğini eksik olarak,cımbızlayarak çekmek büyük bir vebaldir.
Bu saatten sonra hocanın dediğini cımbızlayıp çekip internette yayan kişilerden Mustafa İslamoğlu Hocayla birlikte olacağım ahirette yakasına yapışacağız.
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi