You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mustafa İslamoğlu peygamberimize KİBİRLİ diyor!

General
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-11-2014, Saat:10:48 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.
Uzman
RE: Mustafa İslamoğlu peygamberimize KİBİRLİ diyor!
İslamoğlunun bayanlardan da çok dinleyicisi var.Bu adam kader yok diyor nasıl dinliyorlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-11-2014, Saat:10:45 PM, Düzenleyen: Ahmed1.
General
videoyu izleyemedim kusura bakma zafer ama yarın izliycem , yazıdan okuduğum kadarıyla dehşete düştüm , o kim ki Efendimize dil uzatma cürretinde bulunabiliyor ? Ben hiç dnlemedim de maadem öyle niye bu adam var hala ? Dinlemesiln kmse , kan beynime sıçradı resmen .. Videoyu izlemeden de kesin hüküm vermek istemyorum ama ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Peygamberimiz hakkında 'Ben güzel ahlaki tamamlamak için gönderildim' diyor ayeti kerimede.. Bu nasıl bi tezatlıktır..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyul azim Kizgin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Allah akıl fikir versin.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Hoca orada ben peygamberimizi kastetmedim.O ayetin muhatabı Velid bin Muğire'dir diyor.Kuran'dan buna delil de getiriyor.Ayrıca dipnotta ben bunu zaten belirttim diyor.Bu saatten sonra bu videoyu yaymaya çalışan vebal altındadır.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-11-2014, Saat:01:38 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
General
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-11-2014, Saat:01:41 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.
General
Dipnotta ben zaten ayetin muhatabını yazdım diyor.Ee o zaman sorun nerede burada Zafer kardeş?O ayetin muhatabı nasıl peygamberimiz olmaz mı diyorsun?Hoca,diğer ayetlerin birinden delil getiriyor.Ha diyorsanki benim kafam o ayetin muhatabı peygamberimizdire daha çok yatıyor.Sana kimse bir şey diyemez.Ama o zaman hoca orada kimi kastediyorsa ona göre yorum yapacaksınız.

Hoca zaten hiçbir zaman ben doğruyum demedi,demezde.Bu benim görüşüm isterseniz uyarsınız,istemezseniz uymazsınız der.
Mustafa İslamoğlu gelenekselci bir Hoca değil.Bizlere göre o ayetin muhatabı peygamberimizdir;ama ona göre değil.

Hocaya aynı iftirayı hayız kadın oruç tutabilir konusunda da yaptılar.İslamoğlu hayız kadın oruç tutabilir;ama namaz kılamaz diyor.Ama bazı şahışlar çıkıp dedilerki:İslamoğlu hayız kadın oruç tutar namaz da kılar diyor.Yapmayın Allahınızın aşkına bir hocanın dediğini ona nispet edin,demediğini dedi diye göstermeyin.
Lütfen böyle böyle büyük bir vebal gerektirecek bir sözü söylerken bir değil kırk defa araştırın.Dediğimi tekrar ediyorum bir alimi demediği bir şeyi dedi diye göstermek,ya da bir alimin dediğini eksik olarak,cımbızlayarak çekmek büyük bir vebaldir.

Bu saatten sonra hocanın dediğini cımbızlayıp çekip internette yayan kişilerden Mustafa İslamoğlu Hocayla birlikte olacağım ahirette yakasına yapışacağız.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.