You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mustafa İslamoğlu peygamberimize KİBİRLİ diyor!

Mustafa İslamoğlu peygamberimize KİBİRLİ diyor!

General
RE: Mustafa İslamoğlu peygamberimize KİBİRLİ diyor!
Kendimi haklı çıkarmak mı?Ya sana sayfayı gösteriyorum okuyorsun hala ne diyorsun bana.Bu kadar mı hocacı oldunuz sizler ya.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Buharideki bazı hadisler için sahih senetli İFTİRA diyor.Daha ben bu adama ne diyeyim ki?

Buharideki hadislere iftira diyen bir adam benim gözümde hoca değildir.Ümmete,İslama,Fıkha,İlme zararı dokunan bir şahıstır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-11-2014, Saat:02:34 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
General
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz?Ben İslamoğluna bu konuda iftira ediliyor diyorum,iftira atmak basit bir şey mi diyorum,amacım onu temize çıkarmak değil,ona atılan bu iftirayı düzeltmek diyorum,başka görüşleri hakkında doğru ya da yanlıştır diye bir ifadede bulunmuyorum siz benim dediklerime sorduklarıma tek cevap vermiyorsunuz.Konu dışına çıkıyorsunuz.Bu son yazım size.Bundan sonra size cevap vermeyeceğim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
İslamoğlu ayeti kendi hevesine göre yorumladığı için insanlar onu Hz.Peygambere -KİBİRLİ ADAM- mı diyor hale geldiler?

Alimden , Avama herkes Abesenin mealini yahut tefsirini okurken bunu (yüzünü ekşitti) ifadesini Hz.Peygamberin yaptığını biliyorlardı.

Sonra bir adam çıkıyor.Mealinde -Abese-Yüzünü Ekşitti Kibirli Adam- diyor.

İslamoğlu bu bozuk tevili yaparak insanları zan altında bırakmıştır.

Bu da kendisinin yanlış anlaşılmasına sebebiyet vermiştir.

Yani yine kendi kendine birşeyler yapma peşine girişmiştir.Allah tuzaklarından muhafaza eylesin.

Bu belki onun - Bakın bana hep böyle iftiralar atıyorlar - demesi için bir sebepde olabilir.Ama gözü açık olan ve basiretli insanlar İslamoğlunun fetvalarına itimat etmez.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-11-2014, Saat:02:49 PM, Düzenleyen: Ahmed1.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
..
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-11-2014, Saat:02:50 PM, Düzenleyen: _ELisa_.
General
Bi hoca ayette kimin kastedildiğini açıklamaktan aciz mi?
Kimse kimseyi harcamıyor

Kimse kimseye kaderi inkar ettirmiyor
Kimse kimseye cennetin sonu var dedirtmiyor

Hocaların sapıklıklarını savunmak zorunda değilsiniz

Ya işe bak hoca meal yazıyor derdini anlatamıyor

Siz gelip avukatlığını yapıyosunuz burada

Allaha çok şükür ehli sünnet hocalar var bu ülkede

Alın islamoğlunuz sizin olsun
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-11-2014, Saat:02:52 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.