You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mustafa İslamoğlu'nun İmam Ebû Hanîfe(rh.a.) üzerinden Ehl-i Hadîs'e saldırısı

Mustafa İslamoğlu'nun İmam Ebû Hanîfe(rh.a.) üzerinden Ehl-i Hadîs'e saldırısı

-İKRA-
RE: Mustafa İslamoğlu'nun İmam Ebû Hanîfe(rh.a.) üzerinden Ehl-i Hadîs'e saldırısı
Tamam teşekkür ederim, dikkatli olurum,
zaten son zamanlarda hiç dinlemedim.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Mustafa İslamoğlu'nun İmam Ebû Hanîfe(rh.a.) üzerinden Ehl-i Hadîs'e saldırısı
hepimiz dikkatli olmalıyız zehan
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kavgaci
Dikkat edin fikrin kölesi olununca azad edilmesi zaman alabiliyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kaderi inkar ediyor
cennet cehennem sonsuz olmayabilir diyor

sahabeye daha neler neler diyor

şii zihniyetli birisi

bunları yazmak değil ıspatlamak lazım.

üstte videosunu da koydum babası ondan ne kadar şikayetçi

iranın adamı diyor şeytanım kadar sevmiyorum diyor
[/quote]
babasının sevmemesi onu kötü yapmaz. annelerinin; sarık neymiş diye yırtıp beddua ettiği arkadaşlarım vardı benim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Sahabelere dönekler güruhu diyen bir adamdan ne beklenir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
İmamı Azam Buhari’den neredeyse yarım asır önce vefat etmiştir ve kendisi muhaddis değil fakihtir.

İmamı Azam H.80-150 yılları arasında yaşamıştır Buhari ise H.210 doğumludur yani İmamı Azam zamanında hadis ilmi Buhari’nin zamanında ki hadis ilmi kadar gelişmiş değildir.

Buhari ise Muhaddistir kendisine göre İmamı Azamın sahih hadise aykırı bulduğu görüşlerini eleştirmiştir, bu da doğaldır.

Yani Buhari İmamı Azam’ı baştan dibe eleştirip tenkit etmiştir gibi bi durum yaratmaya gerek yok.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.