You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mustafa İslamoğlu’nun babası: Keşke onun babası olmasaydım

Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Mustafa İslamoğlu’nun babası: Keşke onun babası olmasaydım
REYYAN,,,,,,güzel insan valla çok ilginç buldum,,, bir an ciddi anlamda derin düşünceye daldım,,, hala şakınım... zira MUSTAFA İSLAMOĞLU gerçekten derin, etkili, bilgili bir yazar... kitapları muhteşem denecek derecede... en basit misal;;;YÜREK FETHİ VE YÜREK DEVLETİ... gerçekten çok etkili, derin, sarsıcı kitaplar... babası nasıl oluyorda böyle konuşuyor bilemiyorum... gerçekten iç acıtıcı bir durum... son zamanlarda pek takip edemiyorum ama yıllar yıllar önce acayip okurduk, okunurdu... acaba nefsi bazı sorunlar olmuş olamaz mı... acaba büyük bir şahsi yanlışlık yapmış ve bu yüzden babası içerlemiş olamaz mı... ya da acaba gerçekten sapıtma durumu var mıdır... ALLAH sapıklık varsa ISLAH etsin hocayı... eğer nefsi bir durum varsa da ALLAH tövbe nasip etsin babasına...

selametle muhabbetle duayla...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
valla söylediklerinin önünü arkasını iyi okumak, tetkik ve tahlil etmek lazım... YAHUDİ TEMAYÜLÜNÜ okudum ama unuttum... fakat orijinal şeylerde yazıyordu... AKIL-İMAN TERKİBİ durumu vardır İSLAMOĞLUNDA... bu çok açık ihsas edilir...bu yüzden incelemek lazım derim... gönlüm ister ki, inşaallah sapık fikirlere tutulmamış olsun... zira gerçekten üzülürüm ve büyük kayıp olarak görürüm... ALLAH onu kaybettirmesin ama sapıklıktan da korusun,,, sapıklığa meylettiyse de ıslah etsin... amin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-01-2014, Saat:10:30 PM, Düzenleyen: çakyamuni.
هل أنا حقاً أنا ؟
Bir insanı eleştirirken ''babası şöyle dedi, dedesi şu yorumu yaptı'' gibi aktarımlar, ilmi olmadığı gibi ölçü de değildir. görüşleri kur'an ve sünnet ekseninde tartışılır bu şekilde sonuca ulaşılır. adil olanda budur, diye inanıyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Babası ehli sünnet biridir ve oğlunu yanlış yolda görmüştür.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
REYYAN,,,,dua edelim ALLAH ıslah etsin,,, eğer ciddi yanlış üzerinde ise... ALLAH bize tekrar versin, o, gönlümüzde beynimizde iz bırakan adamı... amin... gerçekten sonsuz üzülürüm... MÜSLÜMANLARIN kaybetme lüksü yok, olmamalı, olamaz... hele hele bu tür cins yürekleri, beyinleri...

EY YÜCE RABBİM, EY ALEMLERİN VE TÜM YÖNLERİN SAHİBİ RABBİM taaa gönlümün derinliklerinden yalvarıyorum SANA!

Eğer ismini andığımız kulun SENİN YOLUN dan sapmışsa, yanlışlar içine düşmüşse ve nice kullarını da aynı yolda yürütecekse,, ne olur o kulunu ıslah et, ne olur aklını başına getir, ne olur onu geri ver bize, ne olur onu temiz ve güzel kullarının yanından ayırıpta kafirlerin avı yapma... ne olur o güzel adam eski güzel adam olsun... ne olur BABASI ile arasını da düzelt... kırgın ayrılmasınlar bu dünyadan.. ve tüm sevenleriyle ve sevdikleriyle kırgın bırakma onu...sonsuz aminler olsun...

AYNI DUAM, YAKARIŞIM İHSAN ELİAÇIK içinde geçerlidir...

ama ihsan eliaçıkta ki durum belirsiz değildir, açıktır, yani sapma, kayma vardır. kompleksten dolayı göz göre göre yanlışta boğulmak vardır..

RABBİM ona hakikati görme, anlama, idrak etme ve hakikat ne ise olduğu gibi ortaya koyma direnci, basireti, feraseti versin. din dışı olanlar gücenir diye hakikati örtmekten alıkoysun. evet devrimci olsun ama gerçek, asil, kahraman devrimci olsun. devrimcilik oyunu oynamasın. aminler olsun...

yanlış Müslümanlar var diye, gidipte İslam düşmanlarının saflarında yer almasın. İslamı tahrif etmesin... göz göre sırf birileri benden memnun olsun diye hakikati tersyüz edip İslama zarar vermesin. amin...

RABBİM BU İKİ İNSANINDA KAYBOLUP GİTMESİNE FIRSAT VERME... YENİDEN ÖZLERİNE, KARDEŞLERİNİN ARASINA DÖNDÜR VE HAKİKAT UĞRUNDA ADALET AHLAK VE TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE UĞRUNDA KAVGA VERMELERİNİ NASİP ET... aminler olsun...

FETULLAH GÜLEN İÇİNDE,,,

RABBİM,,, onu Yahudi'nin tasallutundan, coninin esaretinden kurtar. onu memleketine kardeşlerinin arasına döndür. ona İSLAMA hizmet etme izzetini bahşet. kafirlere karşı onun Müslümanların saflarında yer almasını nasip et, Müslümanlara karşı kafirlerin saflarında yer almaktan onu koru. ona ADALET VE AHLAK DEVLETİ uğrunda kavga etme direnci, bilinci, şuuru ver. ona kaybettiği kardeşlerini tekrar kazanması için yardım et. ona gerçek hizmet bilinci nasip et. Hakkı batıl ile örtmemesini, Yüce Dini tahrif ve tahrip etmemesini sağla. onu evrensel teröristlerin kıskacından kurtar. ona doğduğu topraklara dönmesi ve kardeşlerinin arasında gerçek huzuru bulması için yardım et. ALLAH ım ona dünyaya hakim olma hırsı değil İSLAMI dünyaya hakim kılmak için mücadele etme hırsı bahşet... ALLAH ım her zaman her yerde her durumda Müslümanı savunması için ona güç ver... sonsuz aminler olsun....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-01-2014, Saat:01:07 AM, Düzenleyen: çakyamuni.
Ah Teslimiyet..!
Allah ıslah etsin, böyle insanların sayısı çok malesef

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.