Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Mustafa İslamoğlu’nun babası: Keşke onun babası olmasaydım
Mustafa İslamoğlu’nun babası: Keşke onun babası olmasaydım
selametle muhabbetle duayla...
EY YÜCE RABBİM, EY ALEMLERİN VE TÜM YÖNLERİN SAHİBİ RABBİM taaa gönlümün derinliklerinden yalvarıyorum SANA!
Eğer ismini andığımız kulun SENİN YOLUN dan sapmışsa, yanlışlar içine düşmüşse ve nice kullarını da aynı yolda yürütecekse,, ne olur o kulunu ıslah et, ne olur aklını başına getir, ne olur onu geri ver bize, ne olur onu temiz ve güzel kullarının yanından ayırıpta kafirlerin avı yapma... ne olur o güzel adam eski güzel adam olsun... ne olur BABASI ile arasını da düzelt... kırgın ayrılmasınlar bu dünyadan.. ve tüm sevenleriyle ve sevdikleriyle kırgın bırakma onu...sonsuz aminler olsun...
AYNI DUAM, YAKARIŞIM İHSAN ELİAÇIK içinde geçerlidir...
ama ihsan eliaçıkta ki durum belirsiz değildir, açıktır, yani sapma, kayma vardır. kompleksten dolayı göz göre göre yanlışta boğulmak vardır..
RABBİM ona hakikati görme, anlama, idrak etme ve hakikat ne ise olduğu gibi ortaya koyma direnci, basireti, feraseti versin. din dışı olanlar gücenir diye hakikati örtmekten alıkoysun. evet devrimci olsun ama gerçek, asil, kahraman devrimci olsun. devrimcilik oyunu oynamasın. aminler olsun...
yanlış Müslümanlar var diye, gidipte İslam düşmanlarının saflarında yer almasın. İslamı tahrif etmesin... göz göre sırf birileri benden memnun olsun diye hakikati tersyüz edip İslama zarar vermesin. amin...
RABBİM BU İKİ İNSANINDA KAYBOLUP GİTMESİNE FIRSAT VERME... YENİDEN ÖZLERİNE, KARDEŞLERİNİN ARASINA DÖNDÜR VE HAKİKAT UĞRUNDA ADALET AHLAK VE TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE UĞRUNDA KAVGA VERMELERİNİ NASİP ET... aminler olsun...
FETULLAH GÜLEN İÇİNDE,,,
RABBİM,,, onu Yahudi'nin tasallutundan, coninin esaretinden kurtar. onu memleketine kardeşlerinin arasına döndür. ona İSLAMA hizmet etme izzetini bahşet. kafirlere karşı onun Müslümanların saflarında yer almasını nasip et, Müslümanlara karşı kafirlerin saflarında yer almaktan onu koru. ona ADALET VE AHLAK DEVLETİ uğrunda kavga etme direnci, bilinci, şuuru ver. ona kaybettiği kardeşlerini tekrar kazanması için yardım et. ona gerçek hizmet bilinci nasip et. Hakkı batıl ile örtmemesini, Yüce Dini tahrif ve tahrip etmemesini sağla. onu evrensel teröristlerin kıskacından kurtar. ona doğduğu topraklara dönmesi ve kardeşlerinin arasında gerçek huzuru bulması için yardım et. ALLAH ım ona dünyaya hakim olma hırsı değil İSLAMI dünyaya hakim kılmak için mücadele etme hırsı bahşet... ALLAH ım her zaman her yerde her durumda Müslümanı savunması için ona güç ver... sonsuz aminler olsun....
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi