Bu foruma niçin geldiğimi ve kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. Kendimi bildim bileli ateistim özgür bir yaşantım oldu. Dilediğim herşeye kolayca ulaşabiliyordum. Özgürdüm dinle ya da bir yaratıcının varlığıyla hiç meşgul olmadım. Dilediğim gibi herşeyi yaptım. Kendimize yapılan birşey niye haram olsun ya da günah olsun önceden çok saçma geliyordu. Çıkış noktam da burası oldu. Yaşadığım hayat tarzı bana mutluluk getirmedi. Özgürlük diye bahsettiğim şey sadece bir köle olarak kullandı beni. Kısa sürelerle eğlendirdi ama bir huzur ya da mutluluk getirmedi. Haram edilenlerinde bizi sahte bir mutluluğa ittiğini gördüm.
Çok yanlış yola girdim ama zararım hep kendimeydi. Bu yaşantımdan yaklaşık bir yıldır koptum ne içki içtim ne de gece hayatına girdim. Bir dinginlik hissettim kendimde ya da kopuş diyelim yaşadıklarımın ne kadar sahte olduğunu anladım. Bu bir yıl içerisinde de ateist düşüncemi sorguladım. Eskisi kadar güçlü bağlarımın olmadığını farkettim ve bir kopuş yaşadım. Sonrasında da bir ara dini bir radyoya dek geldim dinlemeye başladım. Hoşuma gittikçe daha çok dinledim. Benim aradığım yolu gösterdi. Bu son üç ayımda da ateist düşüncemden koptum diyebilirim. Okudukça aslında olmam gereken yaşam tarzının İslamiyet olduğunu öğrendim. Son üç haftadır da facebook ya da twitter gibi adreslerimi kapattım bir ateist düşünce propagandasına girmemek için ayrıca bu arkadaş çevremden de biraz ayrılmam için. Şu an kendimi o kadar hissediyorum ki İslam'a karşı anlatamam sizlere.
Hiç İslam'a yakın bir çevrem olmadığı için sizlerden birşeyler öğrenmek gerektiğinde de soru sormak istiyorum. İnşallah hor görmezsiniz beni. Bundan 4 yıl önce deselerdi bana sen islamiforuma kayıt olup bunları yazacaksın gülerdim kendime ama iyiki de buralardayım.