You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Müslümanlar neden böyle?

Müslümanlar neden böyle?

General
RE: Müslümanlar neden böyle?
güzel şiirmiş teşekkürler paylaşım için, ozan arifin islami bir eğilimi olduğunu bilmiyordum
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Müslümanlar neden böyle?
ALLAH OZAN ARİFTEN RAZI OLSUN....

sonsuz harika bir şiir... yoğun duygulara gar ediyor insanı...

üzülüyorsun, kahroluyorsun...

ALLAH BİR'Dİ,,,ayırdılar... bizim Allah'ımız '''şeref üstünlük güç Allah'ın Peygamberlerin Müminlerin yanındadır''' dedi ama birileri bunları Siyonizm'in yanında aradı...

PEYGAMBER BİR'Dİ,,,ayırdılar... bizim peygamberimiz'''cihad benim dinimin tek ruhbanlığıdır''' dedi ama birileri cihadı adeta söküp atmak istedi... Müslümanları yeryüzünden silip atmak isteyenlere, dünyayı Müslüman kanıyla dolduranlara sevgiyle baktı...

KUR'AN BİR'Dİ,,,ayırdılar... bizim Kur'an'ımız yegane kitaptı,,, yanına iki kitap daha koydular,,,

işte bu yüzden böyle Müslümanlar...tabi yazık oluyor...istenmez böyle bir şey...ama ne yapabilirsin ki...

BİZ diyorsak ki ALLAH BÜYÜK...başkaları diyorlarsa AMERİKA büyük,, nasıl eyvallah çekebilirsiniz...

biz diyorsak ki TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE,,,başkaları diyorlarsa köleliğe layığı,,,nasıl eyvallah çekebilrisiniz...

biz diyoruz ki ATİLA nın ayaklarına kapanan papa denilen sefilin önünde diz çökemeyiz,,, başkaları diyor ki onun eli öpülür,,, nasıl eyvallah çekebiliriz..

BİZ MÜSLÜMAN TÜRK OĞLUYUZ... böyle zillet bize fazla gelir... bu zincir bu boyuna takılmaz taki bu baş bu gövdeden ayrılmadıkça...

İŞTE OLAY BU CAN GARDAŞIM...

ELİMİZİ VİCDANIMIZA KOYALIM...

KENDİ AKLIMIZLA DÜŞÜNELİM...

EĞER HAKSIZSAM deyin ki haksızsın... ama değilim gardaşım değilim...haksız değilim...

çünkü ben MÜSLÜMANIM çünkü ben TÜRKÜM...

ben zillete, esarete, sefalete, köleleliğe gelemem...

ben boyun eğemem...ben el öpemem...ben zincir takamam... ben siyonizme eyvallah çekemem...ben kardeşlerimin namusunu kirleten coniyi affedemem...affedersem ALLAH beni affetmez..

ben kanlarıyla yeryüzü kızıl nehire dönen kardeşlerime ihanet edemem..onları satamam...ben korkupta coniye boyun eğemem... ben ingilize elaman çekemem...

BEN MÜSLÜMANIM BEN TÜRKÜM gardaşım...

ne acılar çekiyorum biliyormusun...geceleri gözlerim uyku görmüyor... gövdem sarsılıyor...beynim zonkluyor...bu sefalet niye,,,bu esaret niye,,,bu zillet mezellet meskenet niye diye...

AHHHHHHHHHHHHHHHH GARDAŞIMMMMM...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.