You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Müslüman olmayan kişilerin İslam ile tanışamaması

Müslüman olmayan kişilerin İslam ile tanışamaması

Profesör
RE: Müslüman olmayan kişilerin İslam ile tanışamaması
ıslamı kıtapları okuyup kuranı okuyup hala kendı dınlerını baglayıcı olarak goruyorlarsa onlara Allah hıdayet versın denır.
artı,onların kı baglayıcılık degıl korkudur.

bazı rahıpler papazlar kuranı yakarak asagılarken,bazı rahıpler papazlar da bakıyorsun kı musluman oluyor.
sımdı dıyebılır mıyız bunların ıkısı de haklıdır?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-01-2013, Saat:10:21 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Profesör
RE: Müslüman olmayan kişilerin İslam ile tanışamaması
evet sacma bır soru oldugülücük bu soruına evet yada hayır gıbı bır cevap vermem ımkansız cunku yasamadan bılemem.gülücük

"bakıyorsun birçok konuda müslümanlardan öndeler."
fransız bır bılım adamı dıyor kı:hrıstıyanlar dınlerını bıraktılar ılerledıler,muslumanlar dınlerını bıraktılar gerıledıler.


cevrende kı muslumanların hepsının aklı var ama gorsen baksan muslumanlıktan haberı yoktur.
sana akıl dıyorum ya arkadasım,bır sebep daha varSaskinEYTAN.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Müslüman olmayan kişilerin İslam ile tanışamaması
Kim hidayete ererse kendi nefsi için hidayete erer. Kim de sapıtırsa yalnız kendi aleyhine sapıtır. Hiç bir günahkar başkasının günah yükünü taşımaz. Biz peygamber göndermedikçe azap edecek değiliz ( isra-15 )

Bu ayetten anladığım kendisine peygamber ulaşmamış kimseler ve Allah ın dinini bilmeyen kismelere azab edilmez ,ama bunun dışında kötü ve katil birisi olur , tam bir şeytan olur ona bişey diyemem , hıı diceksinizki hz muhamed son peygamber geldi ama diceksiniz niye azap olmasınki diceksiniz , bende derimki gelmesi yeterlimi sizce derim gelse bile onlara ulaşmamış olabilir yani .

Diceksinizki ama heryerde internet var diceksiniz , ee her yerde internet var ama türkiyede bile insanların çoğu kuranı kerim i okumuyor anlamıyorken dünyanın bir ucundaki insanların internetten kuranı okuyacağını düşünmek çok saçma geliyor bana , hıı okuyan varmıdır vardır o başka tabi .

Bir insanın gerçek bir kafir olması için Allah ın ayetlerini okuması ve anlaması gerekir , zaten gerçek kafirler inadından red ederler kuranı . Biz onlara kuranı anlatmıyorsak bizdede suç var .
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
RE: Müslüman olmayan kişilerin İslam ile tanışamaması
Arkadaşım senin bakış açın yanlış. Sen Müslüman olarak doğdun için ihtiyacın yoktu yeni bir din aramaya. Çünkü İslam Hak din, hiçbir eksiği bulunmayan dindir. Ama farklı inanıştaki insan hep -batıl inanışta olduğu için- bir şüphe de olacaktır.
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.