Cumhuriyet mitinglerinin darbe girişimlerinin bir parçası olduğunu söyleyen Lale Mansur, müslümanlığa da innamadığını açıkca ifade etmekten çekinmedi.
Mansur "İnanmıyorum, o yüzden müslüman değilim. Bize din dersinde namaz kılacaksın,oruç tutacaksın, 5 şartı filan var öğrendik. Bunları yapmayan birsürü insan "ben müslümanım" diyor.Nerden müslüman oluyor anlamadım ama kendini öyle zannetmek hoşuna gidiyor herhalde. Ona da bir diyeceğim yok." dedi.
Bir oyuncu olarak siyasi bakış açısını ortaya koymaktan çekinmediğini de ifade eden Mansur "Fenerbahçeli mi beşiktaşlı mı olduğunu söylemeyen oyuncular tanıyorum! Beni sevmesinler. Benim gibi düşünenler beni sevebilir, hiçkimse beni sevmesin ne yapayım. Çenemi tutamıyorum duramıyorum bir noktadan sonra" dedi.Lale Mansur sadece iyi bir insan olmaya çalıştığını ve komplekslerini törpülemeye çalıştığını ifade etti.
Kendisinin demokrasiden yana olduğunu söyleyen Lale Mansur "Hiçbir zaman akp ye oy vermedim ve vereceğim de yok. Çok şükür Baskın Oran çıktı ve bu zorluktan bizi kurtardı geçen sene. Chp ye günahımı bile vermem" şeklinde konuştu.
Son dönemde ülkede yaşanan siyasi gerginlikleri yorumlayan Mansur 'şeriat gelecek' söylentilerine inanmadığını ifade etti ve "eskiden insanlar kominizm ile kokrutuluyordu. Kominizm gelmedi de gitmedi zaten. Şimdi şeriat devleti diye korkutuluyor.Bu da bir gerçek değil bence. Bu konuda herhangibir endişe dymuyorum çünkü yaynılanan araştrımaları okuyorum. Laik kısmın başı kapalı olanların hepsini aynı kefeye koyması... Herşeyden önce mantığa aykırı bu. Sosyologların yaptığı bir sürü alan çalışması var. Bu gösteriyor ki böyle bir tehlike yok" diye konuştu.
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...