You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mükemmel erkek nasıl olur(muş)

Profesör
* Özel günlerde eşine “Hadi seç şurdan hediyeni, şimdi benim aldığımı beğenmezsin” demiyorsan...
* Çoraplarını attığın yerlerden kokularını takip ederek bulmuyorsan...
* Kapı kollarının ve mobilya kenarlarının dilek ağacı olmadığını anlayıp, kıyafetlerini asmıyorsan...
* Duş alırken banyo takımlarını kaldırıyor ve su içinde bırakmıyorsan...
* Kirli çamaşırlarını banyoya kadar getirdiğine göre kirli sepetinin üstüne değil içine koyuyorsan...
* Senden yardım istendiğinde “Bana söyleyene kadar şimdiye yapmıştın” demiyorsan...
* Ara sıra “Eline sağlık... Bu sana çok yakışmış... Teşekkürler... Bugün neler yaptın ve hatta çok ileri giderek “Seni seviyorum” diyorsan...
* Alışverişe gittiğinizde mağaza önüne gelince sigarını yakıp, hadi sen gir işini hallet ben burada bekliyorum demiyorsan...
* Kadınların da acıkan, yorulan, uyuyan bir insan olabileceğini ve robot hizmetçi olmadığını anlıyorsan...
...Mükemmel bir erkeksin...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Mükemmel erkek nasıl olur(muş)
mukemmek erkek Hz.MUhammed(s.a.v) sunnetını yaşayandır bence
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
demekki bu zamanda mukemmel erkek yok ))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
he sen bizi yerden yere vur her konunda ) kadınlar şöyle böyle diye sonra öhüm öhöm de :D

azcık övgü dolu konu yaz bakalım bi dünya gözüyle okuyalım ))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.