You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Muharrem'in Bitmesine Son Bir Hafta

Kıdemli Üye
Allah'ın elçisi (S.A.V.) dedi ki: Ramazan sonrası savm (oruç) tutmak için en iyi ay Allah'ın ayı Muharrem olup; farz namazlarından sonra en iyi dua geceleri edilen duadır.

[Sahih Muslim: Oruç Kitabı]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Muharrem'in Bitmesine Son Bir Hafta
Paylaşım için Sağol emeğine sağlık , Allah kabul ederse bu hafta full oruçlu geçirmeyi planlıyorum Allah Kısmet ederse inşallah ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ard arda bir hafta oruç bana oruç zor bir şeymiş izlenimi uyandırır.Bu sebeple ben üç günden fazla üst üste oruç tutmam.Ara veririm yani.Sizde nasıl olur bilemem.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Benim usulüm o şekilde.Ben genele yayarım.Oruç tutmadığım hafta pek yoktur sanırım.Bu yazın 20.10 da okunurken de geçerli.Ama üst üste 5 gün felan tutmamgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.