You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Müfettişler çocukları sorguladı, veliler tepki gösterdi!

Müfettişler çocukları sorguladı, veliler tepki gösterdi!

Kıdemli Üye
RE: Müfettişler çocukları sorguladı, veliler tepki gösterdi!
işte düzce de soruşturma yiyen bir yurt var bu neye yetmiyor diyorum ben de tüm cemaat yurtları şüphe kazanıyor

devlet sırrı değil ama soruşturmanın gizliliği var kanıtlar mahkemeye sunulacak

bunlar mahkemeye ulaşmadan hikaye iken bu kadar cıngar çıkarılıyorsa kusura bakılmasın stv nin ifşa etmesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-03-2014, Saat:10:33 PM, Düzenleyen: hallac-ı mansur.
Cezalı Üye
dediğim gibi yurt içinde bekleyip görmemiz gerekir mahkeme kararını...ama asıl önemli olan yarın pazartesi...haydi gelin oruç tutalım...sadece midemiz değil mümkün mertebe tüm azalarımız günahlara karşı oruçlu olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
ben pazartesiyi ben de bekliyorum yarın ne diyecek penisilvanya bakalım zamana...... beddua etti mi gerçekten diye soracakmışlar.... tabiki de etti..... buna cevap beklemiyorum cevabını bilmediğimiz sorular
isterim...... mesela şefkat tepe olayına tepkisi ne olacak zaman gazetesinde hem hristiyan hem müslüman yazdı bunları sorsalar .... yada beddua da tanımıyorum bunları dedikten sonra o polisler soruşturma yerken 28 şubat gibi soruşturma yiyorlar diye neden yazdı cumhurbaşkanına tanımıyorsa insan tanımadığına nasıl sahip çıkar....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-03-2014, Saat:10:54 PM, Düzenleyen: hallac-ı mansur.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.