You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Msnde Durumların Anlamı

Msnde Durumların Anlamı

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Msnde Durumların Anlamı
Yazılan Durum: Çevrimiçi…
Anlamı: Aylak aylak oturuyorum laf atan olursa sabaha kadar geyik muhabbeti yaparım… Hatta dur ben sana bulaşayım…

Yazılan Durum: Meşgul…
Anlamı: Yaptığım bir şey yok da; şu anda çevrimiçi olanlarla konuşmak istemiyorum… Önemli biri gelirse ben ona yazarım…

Yazılan Durum: Hemen dönecek…
Anlamı: Aslında buradayım ama yazmasını istemediğim biri var… O yazarsa diye burda değil süsü veriyorum…

Yazılan Durum: Dışarda…
Anlamı: “Ders çalışıyorum” diyeceğim yalan olacak… Aslında çalışmam da lazım… Sen yaz da cevap verip vermeyeceğime bakarız…

Yazılan Durum: Telefonda…
Anlamı: Yukarıdaki durumların hepsini kullandım bunu hiç kullanmadım… Sırf ilginçlik olsun diye yazdım yani…

Yazılan Durum: Öğle yemeğinde…
Anlamı: Aslında uykuya geçiyorum ama önemli birinden

haber bekliyorum… Kapalı görüp yazmaktan vazgeçmesin diye…

Yazılan Durum: Çevrim dışı…
Anlamı: Her gün 1 saat bilgisayarda kalmama izin veriyorlar… Kapattım… Babam ikide bir gelip kontrol ediyor…
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Msnde Durumların Anlamı
kahkahasüperler yaa saol cnmgülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Msnde Durumların Anlamı
ewt hepside doğru hea nihahahhhSmilegülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.