You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Modern(!) Müslüman

Modern(!) Müslüman

münzevi_yürekli
RE: Modern(!) Müslüman
yaw tamam da kadının "ben müslümanım" diye bir iddiası mı var yoksa buna yönelik bir nişane mi var üstünde diğerlerinden farklı olarak!?...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aman ya resimde eşarplı altında eteğe benzer tuhaf bişi üstünde dar badi vardı
yani tesettüre pek uygun deildi giydiği ama resmi ence birisi silmiş dream silmemiş bvence nese benden bu kadar..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
yo hayır resim silinmedi ben düzenlemeye çalıştım olmadı arkadaş direk netten yüklediği için olmuyor

resim olduğu site açılmıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
kim nasıl isterse gıyınsın ya her koyun kendı bacagından asılır sonucta..
bunlar bıze garıp kacabılır ama onların gozundede bızde farklı sayılmayız heralde?
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
Cvp: RE: Modern(!) Müslüman
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim nasıl isterse gıyınsın ya her koyun kendı bacagından asılır sonucta..
bunlar bıze garıp kacabılır ama onların gozundede bızde farklı sayılmayız heralde?

hahahagülücük) evet tartışma başlasın...gong sesini duydunuz...hahahagülücük)
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim nasıl isterse gıyınsın ya her koyun kendı bacagından asılır sonucta..

her koyun kendi bacağından asılır muhakkak ama yedi köye zararı vardır burda kimseyi eleştirmiyorum

ama gidişatımız iyi değil açıklar açıklıktan çıktı teşhirci oldu utanmasalar bikiniyle gezecekler

kapalılarda ise daha farklı bi durum var
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

hahahagülücük) evet tartışma başlasın...gong sesini duydunuz...hahahagülücük)

hey allahım ya hahahahahahaaSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

her koyun kendi bacağından asılır muhakkak ama yedi köye zararı vardır burda kimseyi eleştirmiyorum

ama gidişatımız iyi değil açıklar açıklıktan çıktı teşhirci oldu utanmasalar bikiniyle gezecekler

abartmadın mı sahra
bikini falan
bence bu sene kapalılarda baya bi artılş var kendi gözlemim bu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

abartmadın mı sahra
bikini falan
bence bu sene kapalılarda baya bi artılş var kendi gözlemim bu

valla fatihte bile bu derece teşhirci kadınlar varsa hiçte abartmadım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.