You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mirac Konusu ve kur'anın bu konuya cevabı.....

Mirac Konusu ve kur'anın bu konuya cevabı.....

Yeni Üye
RE: Mirac Konusu ve kur'anın bu konuya cevabı.....
Hımm. İyi o zaman admin beni banlasın görünce. Ama sana bir soru sorayım bu arada. İsra 1 ile bir kul isra ediyor. Geceleyin yürüyor. Bu kul mescidi haramdan çevresi mübarek kılınan yere gidiyor. Şimdi sen bana bir tane ayet göster ki ben yalancı ve inkarcı duruma düşeyim. Kuranda çevresi mübarek kılınan yere giden kim? Eğer peygamberimiz ise sen haklı ol ben sapık olurum. Ama Musa peygamberi bulursan azıcık düşün emi. Nasıl oluyorda Musa peygamber mescidi haramdan isra edebiliyor düşün. İsra 1 ile yolculuk eden Musa peygamberdir. Buda kesindir. Hadi sen bana aksini getir ben çekip giderim merak etme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Ayrıca beni banlamanız ayıp. Küfür etmiyorum bişey yapmıyorum. Bişeyide reddetmiyorum. Cuma günü namazı karara bağlayın diyor ayet demişim. İnfak varken zekat nedir soruyorum banlanmamın ne anlamı var anlamıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
Be mübarek adam Hazreti Musa (as) Mescidi Haram'da mı yaşadı da O Mescidi Aksa'ya gitsin?
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Musab bak yine boş laf yazma. Haklıysan ayet ile soruma yanıt ver. İsra 1 de mescidi haramdan çıkıp çevresi mübarek kılınan yere giden kim? Gayet net şekilde Musa peygamber! O halde Musa peygamber hangi mescidi haramdan isra ediyor?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Hopbalaaaaa! Be kardeşim bende onu soruyorum işte. Nasıl oluyorda Musa peygamber mescidi haramdan isra ediyor o zaman.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
17/1- Kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu (Muhammed’i) bir gece Mescid-i Haram’dan çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa’ya götüren Allah’ın şanı yücedir. Hiç şüphesiz o, hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir.
Bütün dünyayı verseler,
Ve buna karşılık bir karıncanın ağzındaki taneyi almamı isteseler,
Bu zulmü yapmam.

Hz. Ali
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Mescidi haram demek: secdenin kısıtlandığı yasaklandığı yer demektir. Musa peygamber firavun düzeni olan mescidi haramdan geceleyin kaçar. İsra 1 2 3 4 5 hep Musayı anlatır. Çıkan nasıl oluyorda peygamberimi oluyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
Be hey arlanmaz adam sana daha ne diyeyim ben? Kuran'ın neresinde Hazreti Musa(as)ın isra ettiği yazıyor. Hangi hadis kitabında, tefsir kitabında bu yazıyor? Bütün kitapları hepsinde İsra ve Miracı Hz. Muhammed'in yaptığı yazar. Açta oku!
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.