You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: michael jackson
kızım ne yolluyorsun bunu!hayaleti basıcak forumukahkaha tövbe tövbe! icon
Degerli tuğba2251 Kullanicisi Jun 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
aman aman michael e laf de ettirmezmişşkahkaha
Degerli tuğba2251 Kullanicisi Jun 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
walla bn sıze earsong sarkısını tavsıye ederım :Big Grin ama klıbıyle ızleyın anlamaya bılırsınız :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
meydey meydey ucak dusuo Big Grin kacın oradan . yalovaya dusuomus anladin delice

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
eet son dk ana haberıne hosgeldınız . ucak elıflamralarının evının 1 metre uzagına dusmus ama ılgınc bı olay olmus ölen ve yaralanan yok :anladin

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.